Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen a jó szex? A nő hányszo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a jó szex? A nő hányszor tud elmenni egymás után?

Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 23:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
6%
1x
2011. máj. 24. 23:52
 2/14 anonim ***** válasza:
Hát ez elég változó. Az én barátnőmnek én vagyok a 3 faszija, több mint 2 éve vagyunk együtt, előttem pedig egy 3 és egy 1 éves kapcsolata volt, mégis én voltam az 1. aki alatt el tudott 2x is élvezni. Szerintem ez csak a lánytól függ, meg persze attól, hogy meddig bírod. Az meg, hogy milyen a jó szex, embere válogatja, van aki azt szereti, ha 2-3 rán át szépen lassan, mi meg pl 45 perc, vagy 1 óra után kikészítjük egymást, de az olyan, hogy ÁÁÁÁHH! Szóval érted. majd kitapasztalod te is, hogy neked mi a jó. 19/F
2011. máj. 24. 23:52
 3/14 anonim ***** válasza:
Nő és partnerfüggő. A barátnőm 30-40 perc alatt 15-20× is el tud menni.
2011. máj. 25. 00:03
 4/14 anonim ***** válasza:

dehogy egyszer. először islehet multiorgazmusod, akár 3 is egymás után.

Valamint kb fél, egy percen belül lehet újabb orgazmus. abbólnekem 4 volt a csúcs, volt valami 5 is, de azt már nem érzed,annyira görcsben van minden,hogy szinte fáj.

2011. máj. 25. 00:04
 5/14 anonim ***** válasza:
51%
15x ez mekkora kamu :D
2011. máj. 25. 00:12
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

mért lenne kamu??? mi annó tartottunk exemmel egy szexmaratont a nap 12 óráját végigszexeltük, ő 11szer ment el (de nála ilyen 1órás szexmenetek vannak) én 24x. a másik 12 órát végigaludtuk:D a nők képesek egymás után többszöri orgazmusra anélkül hogy pihenőidőt kéne beiktatniuk. a férfiaknak meg kell várni az orgazmus után a teljes lelohadást, mielőtt ujra izgalmi állapotba lehet hozni őket. ez tény, nem kitaláció. valahogy ugy képzeld el a női orgazmusgörbét, hogy 0-ról felmegy mondjuk 10-re, aztán 8, majd 10. 8, majd 10. és ha abbahagyjátok akkor utána megint nulla. a férfié pedig 0-10-0 stb.

am ha adhatok tanácsot, ne próbáld ki ezt a maraton dolgot XD a másnap igen csunya nőknek alhasi, férfiaknak herefájdalommal jár XD párom terpeszben járt egésznap mert ugy érezte kövek vannak a heréi helyett XD

2011. máj. 25. 00:26
 7/14 anonim ***** válasza:
5 környékével találkoztam,a mostani barátnőmnek meg volt olyan negyedórás orgazmusa hogy nem tudott utána felállni.Amúgy a számolósdinak nem látom értelmét nagyon..
2011. máj. 25. 00:40
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem kamu. Mindenkinek más az étvágya, és a képességei.
2011. máj. 25. 00:45
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem számoltam :D

00:26

Mi 14 órát voltunk együtt, ebből 12 óra tömény szex.

De nem volt másnap semmi bajunk! :)

Jajj de rég volt már ez :( :))

2011. máj. 25. 00:47
 10/14 anonim ***** válasza:
uccsó: jó nektek:D nekem nagyon kivolt az egész alhasam tőle XD
2011. máj. 25. 00:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!