Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a leghelyesebb pasik többsége meleg?
Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 23:45
1/10 anonim válasza:
Mert a heteró pasik és a csajok egyből leb.uziznak akárkit aki törődik a külsőjével?
2/10 anonim válasza:
Akit ismerek,vagy ismertem valaha az életemben helyes,sőt kifejezetten szép fiút,férfit,egyik se volt meleg.
Akiket ismertem melegeket,az elég randák voltak...
3/10 anonim válasza:
Mert a legtöbb nő buzі és a buzіk tetszenek nekik.
4/10 anonim válasza:
Azért, mert elterjedt ez a sztereotípia, hogy ha egy férfi sokat foglalkozik a külsejével, akkor biztos meleg. Ennyi erővel mi is ezt mondhatnánk a plázap*csákra (mármint, hogy leszbik)...
6/10 anonim válasza:
Azért, mert jobban odafigyelnek a külsejükre, és jobban értenek hozzá, mi áll jól egy fiúnak, és mi nem. Persze ez nem 100%-ban igaz, csak egy általánosítás.
7/10 anonim válasza:
Én nem tartom helyesnek a melegeket, mármint akin egyértelműen látszik.
Számomra a fülbevalós pasik is ilyenek. Egy férfinek NE legyen fülbevalója.
Ezzel nem azt mondom, hogy a melegek ellen vagyok, hiszen van meleg barátom.
8/10 anonim válasza:
Pontosan. Azért mert egy srác igényes, ad magára és nem egy bunkó f*sz attól már automatikusan b*zi.Vagy például ha egyedül van sokáig, akkor biztosan b*zi mert nincs barátnője, ugye?...buta előitéletek.
9/10 anonim válasza:
Vagy pedig egy 14-17 éves lányka vagy. Azok általában szeretik a kicsit melegebb fiúkat, de általában kinövik. Ezt most normálisan írtam, nem gúnyosan. Csak hangsúlyt elég nehéz egy írott szövegbe vinni.
10/10 anonim válasza:
Mert ez nem így van, csak te vagy hülye...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!