Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, az mennyire gáz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, az mennyire gáz nektek, ha egy srác nem szokott maszturbálni?

Figyelt kérdés

Előny vagy hátrány vagy egyáltalán nem érdekel?

(Kort is írjatok)

2011. máj. 24. 23:44
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Ki fogtok röhögni biztos, de 20 éves vagyok.
2011. máj. 25. 00:15
 12/36 anonim ***** válasza:

Igen fiacskám.

Babi néni 76/L

2011. máj. 25. 00:15
 13/36 anonim ***** válasza:
nemtudom 20 év felett azert már igen ritkának mondható a szűz hölgyek száma, szerintem. de ez csak az én meglátásom
2011. máj. 25. 00:22
 14/36 anonim ***** válasza:
28%
El vagy tévedve de majd rájössz. Szűz nő marha gáz. Zsákbamacska. Áh mind1 nem is bosszantom magam, lefekeszem aludni.
2011. máj. 25. 00:24
 15/36 A kérdező kommentje:

ööö

Akkor lehetséges, hogy a lányok nem a jövendőbeli férjüknek tartogatják a szüzességüket?

Tehát nem kell semmi herceg fehér lóval meg kacsalábon forgó palota megy egyszarvúak által vontatott üveghintó?

2011. máj. 25. 00:28
 16/36 A kérdező kommentje:
De most nem értem az utolsó min húzta fel magát. És mitől gáz egy szűz nő. Engem vhogy taszítanak a nem szűz lányok. Jó tudom, úgy szép meg minden de akkor is. Olyan rossz érzés lenne egy nem szűz lánnyal járni
2011. máj. 25. 00:29
 17/36 anonim ***** válasza:
63%
sajnos ahogy látom sok aberrált irkálgat itt neked:) egyáltalán nem gáz, ha nem szoktál maszturbálni (mivel nem törvényszerű, hogy minden pasinak maszturbálnia kellene...) és szűz lánnyal szeretnél először lefeküdni, sőt, ez csak azt igazolja, hogy te nem vagy még elzüllve ebben a világban, ami igen ritka, szóval maradj is ilyen... tényleg az a legszebb, ha együtt fedezhetitek fel a szexualitás szépségeit:) ez mindkettőtöknek egy életre szóló emlék lenne! Szóval a lényeg: nem gáz, és ha tudsz, keress magadnak egy szűz lányt, ami megérdemel téged:) mert igaz, hogy igen kevés van, de valahol biztos léteznek még normális, erkölcsös lányok ebben az erkölcstelen világban:) 20/L
2011. máj. 25. 04:24
 18/36 anonim ***** válasza:

Egyébként sokan félreértették a kérdést. Nem azt kérdezte, hogy gáz-e, ha csinálja, hanem hogy az gáz-e, hogy NEM csinálja :D

Amúgy szerintem egyik se gáz. Mondjuk az egyik válaszadó leírta, hogy ezzel akár gyakorolni is lehet, és ezzel egyet is értek. De az sem baj, ha nem csinálja. Ha nem kívánja, minek.

2011. máj. 26. 19:53
 19/36 anonim ***** válasza:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 04:24

Te szűz vagy, erkölcsös lány ?

2011. máj. 26. 20:07
 20/36 cherry. ***** válasza:
Szerintem nem gáz:)
2011. máj. 26. 20:11
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!