Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy tényleg 4 hét alatt így meg lehet növelni a pénisz méretét?
Figyelt kérdés
Ez most komoly vagy csak átverés úgy ahogy van ?
Mert ha igaz,akkor holnap rohanok és veszek vagy egy raklappal és nem érdekel,h mennyibe kerül.
2011. máj. 24. 23:13
1/11 anonim válasza:
Próbáld ki,aztán írd meg,hogy hatott-e.
3/11 A kérdező kommentje:
jóde én nem akarok műtétre menni mert azért annyira nem vészes a dolog.
Nem azzal van a bajom h kicsi de ha lehetne nagyobb és csak bogyókat kéne szednem akkor miért is ne ?
2011. máj. 24. 23:23
4/11 anonim válasza:
lehet h tényleg működik, de szerintem hosszú távon tuti nem egészséges ilyesmit szedni.
5/11 anonim válasza:
Miért ne? És ha rossz bogyókat szedsz be?
Haverom gyúr, tonnaszám eszi a bogyókat, a kúra elkezdése után 2 nappal már narancssárga volt a bőre, összement a farka, agresszív lett. Nem játék a bogyó sem.
7/11 anonim válasza:
Jó akkor nézz utána orvosi fórumokon, műtét nélkül lehetetlen.
8/11 anonim válasza:
Kizart, hogy mukodjon!
Ha hatasos lenne, villamgyorsan elterjedt volna a hire az egesz vilagon es minden ferfinak lenne mar egy harmadik laba... nem gondolod?!
9/11 anonim válasza:
Egy k*baszott nagy kamu az egész. Nem próbáltam ki, csak akartam rendelni ebből a szálkásító cuccból, mert boltban 5x ennyi, meg ha mellékesen még a farkam is nő az se gáz, bár szerintem a 16,5 centi pont elég. Na mind1. Szóval szerintem kamu, mert akartam írni hozzászólást, hogy valaki segítsen egy kicsit rendelésben meg ilyenek, és különös módon ott volt a csomó hozzászólás, de az enyém nem jelent meg, és hetekkel később sem voltak újak, szóval szerintem az egész oldal egy nagy kamu.
10/11 anonim válasza:
Ha az Xtreme no-t ingyen kiküldik akkor rendelek, jó lesz tömegnöveléshez.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!