Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsos a pénztárcában tartani a gumit? Vagy az túl meleg hely neki?
Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 22:29
1/7 anonim válasza:
minek, úgyse lesz rá szükséged...
2/7 anonim válasza:
Most hogy mondod... Elég veszélyes hely, sok a súrlódás, szakadásveszély stb.
Van olyan óvszer amit fémdobozban árulnak. Egyszer megéri beruházni egyre, aztán onnantól megvan oldva a biztonságos tárolás.
3/7 anonim válasza:
én úgy tudom, h nem, mert a sok tárca-nyitogatástól, súrlódástól kikophat a gumi
4/7 anonim válasza:
Mivel csomagolásban van, ezért nagy baja nem lehet. Én is rendszeresen ott tárolom, eddig a legnagyobb gond ami történt az, hogy megnyomódott a tasak és kifolyott belőle a síkosító és az összes iratom csúszós lett. Vicces dolog a síkosítótól csöpögő diákot odaadni a kalauznak a vonaton. :D
5/7 anonim válasza:
Szia! Semmiképpen ne pánztárcában tartsd az óvszert! Én egy hete vettem úgynevezett "Love-Box"-ot. Ez egy pici fém dobozka, ami bárhol elfér és sokáig bírja. És 1000 Ft volt 3 durex óvszerrel együtt.
16/L
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:D Akkor nem tartom inkább ott:D
2011. máj. 24. 23:02
7/7 anonim válasza:
Én egyszer vhol kaptam egy fémből készült betéttartó bigyót. Kicsit nagyobb, mint az a love-box, olyan 5-6 gumi fért bele, én abban tároltam.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!