Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz hogy meleg vagyok, és a cigány fiúkra bukom?
Figyelt kérdés
normális családból származom de csak a munkás cigány pasikra bukom. nemtudom miért de már régóta csak elnyomtam eddig, de rájöttem h ez van. jó lenne már szexelni is, de hogy ismerkedjek meg ilyen fiúkkal? :S segítség!2011. máj. 24. 21:34
11/18 anonim válasza:
12/18 anonim válasza:
Uuuristen .. te jo eg :O hova fajult a vilag .. sirnom kell az ilyenektol komolyan .. 18f vagyok , de bele gondolok hogy ha a fiam is ilyen lesz .. mind1 .
13/18 anonim válasza:
Tudod mi a gáz? A kamu kérdésed, ami messziről látszik hogy hazugság. Mi a f@szért próbálod égetni a melegeket???
14/18 anonim válasza:
nem égeti a melegeket. én is ismerek srácot, akinek valamiért a kreol bőrű, cigány, félvér srácok jönnek be. mittomén, miért.
figyú, nem gáz. csak ha szexelsz, védekezz. és társkeresőkön biztos találsz valakit.
15/18 anonim válasza:
00:12 én ezt értem, de nem igaz hogy a megfogalmazásból nem jöttök rá h kamu... na mind1 nem is szólok semmit
17/18 A kérdező kommentje:
köszi a linkeket!! örülök h más is ismer ilyen embert aki a kreol vagy fekete csávókra bukik! kicsit örülök most!
akik fikázódtak: igazat irtam, örüljetek neki h normálisak vagytok. énis szivesebben lennék hetero. de már elfogadtam ez volt a legneherzebb lépés. üdv.
2011. máj. 25. 13:17
18/18 anonim válasza:
Én már voltam meleg romával. Nem volt rossz :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!