Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol vehetnék magamnak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vehetnék magamnak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lehet kicsit hülyének fogtok nézni és tudom, hogy nem ez a legégetőbb probléma a földön, de remélem azért tudtok adni valami ötletet...szóval hol vehetnék magamnak egy kicsike műf.szt?a bolt az ki van zárva, mert oda nem mernék bemenni, megkérni szinték nem tudok senkit, mivel nem vagyok olyan jó viszonyba senkivel, hogy iylenekre kérjem, netről szintén nem tudok rendelni, mivel nem egyedül lakom ithhon, hanema családommal és ha még meg is rendelném, akkor se tudnám, úgy kibontani, hogy valaki ne tudja meg, hogy mi volt az...remélem tudtok valami hazsnálható ötletet adni, előre is köszönöm a válaszokat!
2011. máj. 24. 21:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Kígyóuborka + koton
2011. máj. 24. 21:14
 2/10 anonim válasza:
Én megrendelem neked, és elküldöm szülinapi ajándék címmel. ;)
2011. máj. 24. 21:15
 3/10 anonim ***** válasza:

Először is. Ha más nem, egy feles pálinkát bevágsz, erőt gyűjtesz, és BOLT!

Az a legjobb, legmegbízhatóbb, ott legalább tényleg látod a méretét.

Megkérni tényleg ne kérj meg senkit, mert ez a TE magánügyed.

A netről rendelést pedig eleve elvetem, mert nem tudhatod, milyen anyag, tényleg akkora-e, ráadásul amit te is írtál, VAGY ami még rosszabb lehet, mi van, ha épp apud veszi át.

Tehát sztem, maradj a boltnál mindenképp.

2011. máj. 24. 21:25
 4/10 A kérdező kommentje:
De azt sem tudom hol van iylen bolt a közelben, meg ott ki fognak röhögni ha bemegyek és kérek egy műf.szt:D
2011. máj. 24. 21:33
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat am!
2011. máj. 24. 21:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem fognak kiröhögni, hidd el. Aki ott dolgozik, annak ez egyértelmű, szokványos dolog, nem gáz. És nem azért van ott hogy kiröhögjön, hanem hogy eladja neked a műfszt. Szerintem is vedd rá magad, és menny el egy boltba.
2011. máj. 24. 21:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Neten :) ha megrendeled és szólsz a szüleidnek hogy az egyik ismindnek hozzád jön a csomagja a te nevedre, mert nem lesznek itthon és neked kell átvenni, ne bontsák ki mert akkor úgy viszed oda neki, hogy sértetlen a csomagolás, aztán úgy csinálsz mintha elvinnéd, és kész...:)
2011. máj. 24. 22:54
 8/10 anonim ***** válasza:

...és ha egyik bnöddel mennétek el szexshop-ba és ö is venne mübránert?:DD

(feltételeztem, h lány vagy!:D ...ha nem akkor: büdös takarodj!!! )

2011. máj. 24. 23:18
 9/10 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, igen...de egy barátnőt nem kérek meg, hogy jöjjön velem , mert az is ciki:D
2011. máj. 24. 23:20
 10/10 A kérdező kommentje:
am 22.54es ez nem hüyleség:D csak látni fogják a nevem rajta....
2011. máj. 24. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!