Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vezessem rá a barátomat, hogy mi jó nekem? 20 vagyok, ő 19, én vagyok az első komoly barátnője, és vannak dolgok, (ujjazás, nyalás) amit még néha kicsit ügyetlenül csinál. Hogyan tudassam vele, h nekem mi a jó, anélkül, hogy megbántanám?
Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 21:07
1/3 anonim válasza:
Mond neki sexin, kedvesen hogy édes próbáljuk ki ezt ...... Ha nem gyökér veszi a lapot. :D
2/3 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy ma este te akarod irányítania dolgokat, s tegye azt amit mondasz, mindvégig. Vegye úgy, hogy ez a ma esti játék. Majd mindent mondj, hogy mit tegyen. S akkor nem érzi azt, hogy idáig rosszul csinálta, mert azt hiszi, hogy csak a játék lényege, hogy minden apró részletet mondasz.
Majd másnap megmondod, hogy ez mennyei volt és ezután is így akarod.
3/3 anonim válasza:
nálunk kicsit hasonló a helyzet, nekem csak egy kapcsolatom volt ő a 2. és fiatalabb is nálam én neki is én vagyok a 2. máshoz szoktunk, néha hagyom had csinálja, ha nem jó akkor segítek neki, megfogom a kezét oda teszem ahova kell, vagy megsúgom mit tegyen mi jó nekem. De ha ez elrontaná a képet akkor inkább utána vagy máskor amikor csak beszélgettek akkor rágjátok át magatokat azon mi a jó neki mi a jó neked. Te is kérdezd h mit szeretne még mit tegyél, és akkor nem fog megsértődni:) az a cél hogy mindkettőtöknek jó legyen, ne csak neki, vagy csak neked... ezt csak megérti...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!