Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
***verus*** kérdése:
Szerintetek baj hogy 20 évesen állandóan szexelni akarok?
Figyelt kérdés
Ezelőtt sose akartam, de mióta elvesztettem a szűzességem a barátommal több mint egy éva azóta állandóan csak szeretkezni akarok vele, mindig csak arra gondolok, hogy de jó lenne ha lefeküdnék. sezrintetek ez egészséges? Mi a véleményetek?2011. máj. 24. 21:06
11/11 anonim válasza:
Akkor aki sokat akar szeretkezni a barátjával az ribanc....most pár válaszból ez jött le.Akkor elnézést minden fiatal nevében aki szeret szexelni azzal akivel együtt van mert még fiatal. pfff XD Később már aki házasodik gyereket szül akkor már annak nem lesz lehetősége rá hogy sokat csinálja.Most van rá lehetőség.Ez természetes dolog nem drog.Nem tudjuk túladagolni magunkat vele :D
de hát ahány ember annyi szokás.Én azt mondom mindenki annyiszor csinálja amennyiszer kedve tartja.Ha meg ez másnak fáj...... :) ott komoly problémák vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!