Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Barátnőm nem akarja lenyelni, se mélytorok, se nem mehetek el az arcára, szájába kb semmi vLMINT tök lassan cumizik és néha a fogát is érzem:S?
Figyelt kérdés
tehát kb ez a bajom. cumizásnál sem érzek olyan hu de jo dolgot csak igy elmegy... szóval irjátok le azt is h milyen érzés az igazi szopás mikor behorpad a homlokod... 1.barátnőm 20/F2011. máj. 24. 20:29
21/21 anonim válasza:
27 éves vagyok nekem 41 éves párom van, és úgy nyeli hogy fulldoklik tőle.. Persze nagyon szeretjük egymást, szerintem keress idősebb párt magadnak, ők nem finnyásak 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!