Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért születtem melegnek?
Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 20:08
11/14 anonim válasza:
ez genetikától függ, egyszer hallottam erről, mostanában pedig a mentális betegségekről tanultunk, és ott emlitették a homoszexualitást...
De ha az én véleményemre vagy kiváncsi, te ugyan olyan értékes személy vagy, mint bármelyik más heteró!
Ne hallgass olyanokra, akik megvetnek ezért! Nekem van egy nagyon közeli barátom, aki meleg, és a kapcsolatunk semmit sem változott... sőt, most még mélyebb lett. Éld az életedet úgy, ahogyan szeretnéd, és ne foglalkozz azokkal, akik keresztbe tennének...
(18, l [heteró])
12/14 anonim válasza:
Melegnek lenni jó dolog, ha megtanulod élvezni :D A hülyéket le kell szarni, azt meg élvezd ki, hogy nem vagy a kapcsolataidban az idióta heteró korlátok közé szorítva ;)
18 meleg F
13/14 anonim válasza:
Szerintem az a normális ha a pasi nővel van, ha nem így lenne akkor nem ilyennek születtünk volna, és pl a pasinak is lehetne gyereke. Amúgy nem utálom a homoszexuálisakat, amíg engem békén hagynak, de mikor egy csaj bepróbálkozik nálam akkor kicsit elegem van. Van meleg ismerősöm elég jól elvagyunk, bírjuk egymást,igaz kicsit fura nekem, de valamilyen módon minden ember fura. Aúgy szerintem nem születél ilyennek hanem ez lett belöled.
14/14 A kérdező kommentje:
kösz:)
2011. máj. 25. 16:57
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!