Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » FIÚK, még mindig népszerű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK, még mindig népszerű nálatok ha egy lány magas, vékony, és hosszú lábú? Persze nem kórosan sovány.

Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 19:07
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Azért ne tévessz össze egy lányt egy lekvárral...
2011. máj. 25. 17:12
 12/31 anonim ***** válasza:
54%
ÉN szeretem az étcsokit meg a szamócát is.
2011. máj. 26. 11:03
 13/31 anonim ***** válasza:
Húúú én nagyon szeretem a magas lányokat én 187 centi vagyok de ezzel kapcsolatban kérdeztem is remélem majd segíteni fog ----> http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__13..
2011. máj. 28. 18:09
 14/31 anonim ***** válasza:
Képed is van? :)
2011. máj. 28. 18:30
 15/31 anonim ***** válasza:
Igaz, én nő vagyok, de tudom, hogy a fiúk többsége a teltebb lányokat kedvelik. A csontsoványság egyáltalán nem szép látvány.
2011. máj. 28. 18:44
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, én nő vagyok, de tudom, hogy a fiúk többsége a teltebb lányokat kedvelik. A csontsoványság egyáltalán nem szép látvány.

Nagyon okos lány lehetsz, a kérdező külön hangsúlyozta, hogy NEM a kórosan soványakról van szó. Különben én meg mindig azt tapasztaltam, hogy a formásan vékony nők sokkal jobban bejönnek a férfiaknak mint a töltött galambok. Én egyébként pont ez a típus voltam, mint amit a kérdező elírt (magas, vékony) és sajnos vagy nem sajnos sokkal több pasi legyeskedett körülöttem, mint az alacsony "telt" lányismerőseim körül. (azóta már felszedtem, na nem is néznek meg annyian)

2011. máj. 28. 19:02
 17/31 anonim válasza:
Huu de sok magas fiú van itt :)Lány vagyok és 178 centi, vékony, de formás...eddig nem tapasztaltam h hánynak tőlem...bárénis hallottamróla h a teltebb lányok jobbak mert lehet rajtukmit fogni...deén plnemtudokmitcsinálni ezt kaptam nemteketek róla h ekkorára nőttem :DD:D
2011. máj. 28. 19:15
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit off leszek, elnézést, de eléggé megleptek a válaszok. Az alacsony vastagabb combú lányok lennének az "ideálok"?

Szerintem sokkal esztétikusabb egy magas, karcsú (karcsú és nem sovány) lány hosszú lábakkal. Persze, a másiknak is megvan a maga előnye (tudom, mert én is pici lány vagyok vastag csülkökkel), de azért mégiscsak szexisebb egy hosszú vékony comb. Persze, ez csak az én véleményem nőként =)

2011. máj. 28. 19:20
 19/31 anonim ***** válasza:

hát én is ilyen magas csaj vagyok,178 centi.és imádom,hogy magas vagyok.a sportolóknak főleg tetszem,az utcán állandóan megy a szemezgetés,harisnya +rövid alsó->állandó stíllőrés,észrevesznek,karcsú vagyok,közepesen kisportolt.van egy nagyon kedves fiú ismerősöm,aki mindig mondta,hogy olyan szépek a lábaim,olyan krva jó testem van,gyere napozni,minden pasinak tetszenek a magas csajok...2 hónapig küszködött értem én pedig nem adtam magam.Összevesztünk.Majd rá 2 hónapra összejött egy kb.150!!! centis ,viszonylag csinos csajjal.Szóval erről ennyit.Mellesleg a csávó 185 magas.A legtöbb magas nő megijeszti a férfiakat.A 170 centis kis tökmag fickók pedig ugrálnak gyakorikerdesek.hu-n ,hogy milyen randák vagyunk.Hát...ahan.

Ez a srác kb.185 magas.

2011. máj. 28. 19:21
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
én nő vagyok és nem a magas,vékony,hosszúlábú fajtából.de szerintem sokkal jobb lenne,ha abba a kategóriába tartoznék.
2011. máj. 28. 19:24
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!