Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátnőmmel pettingeltünk, jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmmel pettingeltünk, jó párszor már, nyalogatás stb is volt már. Ő minden alakalommal elment, de én nem, mivel miután meg kapja magának, abba kell hagyni. Hogyan lehetne hogy ne haggyuk abba és ő is elégítsen ki?

Figyelt kérdés
Hozzá teszem hogy néhányszor meg engedte h rá menjek el, meg kézzel magamnak :( szóval, első hogyan lehetne h megvan, ne hagyuk abba, ill h legalább ő is kielégítsen, mert lehangoló nekem sokszor h ő nem nagyon akar kényeztetni engem:( mindketten szüzek vagyunk lehet hogy ezért óckodik tőle?
2011. máj. 24. 18:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

B.a.l.f.a.s.z vagy! Amúgy értem a problémádat és ez k@rva kínos dolog. Egy a lényeg, az ilyen csajt dobni kell, sőt már a második ilyen után ki kellett volna penderítened ( uhhh, de szépen fogalmaztam ). Önző, szemét állat az ilyen, nem barátnő. És igen, így van: ha valakit szeretsz, akkor élvezed, és keresed azokat a pillanatokat, amikor örömet szerezhetsz neki, ezért nyalod ki nyilván. Ő pedig b@szik viszonozni, vagyis nem szeret, ez ilyen egyszerű. Dobd ki, most azonnal.

A veszekedésekhez had tippeljek: "neked csak a szex a fontos, és ha nem szoplak le, akkor már nem is kellek, mert neked csak ez számít....bla....bla....bla", hogy a végén te érezd magad k.öcsögnek, amiért felmerted hozni, és működik is a dolog, mert végül ugye te kérsz bocsánatot. Na és itt nyer értelmet a B.a.l.f.a.s.z szó.

Tegyél magadnak egy szívességet és dobd ki most azonnal a csajt. Semmire nem felmentés, hogy szűz.

2011. máj. 25. 00:56
 12/12 anonim ***** válasza:
18:55 :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
2011. máj. 25. 01:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!