Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy természetesen "perverz" férfi is boldog?
Hello!
Látszólag egy tök normális, fogjuk rá jó kinézetű 22 éves srác vagyok, de abban különbözöm a többi férfitől, hogy engem nagyon-nagyon érdekel és vonzz a női test, és nem csak a cici-popsi kombó, mint az átlag férfiaknál. Tényleg úgy érzem, hogy elütöm az átlagtól, mert részleteiben is csodálom és imádom a női testet, de nem tudom ezt hogy magyarázzam el/fogadtassam el a barátnőmmel. Elszoktam veszni a részletekben, például teljesen beindít már csak az is, ha simogatom a finom, bársonyos bőrét, vagy a pelyhes szőrszálak a háta alján, a hasán:), vagy a nyakát csókolgatni a tarkóján, ahol olyan pihe-puha a bőr:D. Imádom a női lábakat, érinteni, simogatni, puszilgatni, de lényegében a női lábfejektől kezdve a hajáig minden totál felizgat. Az arca, a hangja, a mosolya, de itt jönnek a durvább dolgok is. Az is érdekel, hogy hogyan vécézik egy lány, tudom ez beteg, de mit csináljak;) Felizgat, ha sportol, ha kicsit megizzad, de még az is, ha éppen epilálja a lábát lol. Egyszerűen minden, őrülten kívánom a nőket.
Tudom, hogy egy kicsit "túl van pörögve" a szexuális izgalmam a nők iránt, ezért igyekszem nem kimutatni, de egy komoly párkapcsolatban nem tudom sokáig elleplezni. Te emiatt dobál egy srácot?
Nem hiszem, hogy bármelyik nő dobná a pasiját azért, mert minden porcikáját imádja a férfi :) Persze nem kell túlzásokba esni (pl meglesni a WC-n a leányzót, vagy ilyesmi :D) Szerintem ez egyáltalán nem hátrány :)
19 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!