Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok, szoktatok úgy masztizn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, szoktatok úgy masztizni, hogy előtte/közben valamit a popsitokba dugtok?

Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 17:57
 1/5 anonim ***** válasza:
68%
igen
2011. máj. 24. 18:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Mit raktok be?jobb érzés?
2011. máj. 24. 18:05
 3/5 anonim ***** válasza:
56%
Gésa golyó. jobb :)
2011. máj. 24. 18:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm, sőt előtte lévő feleségem is élvezett el popsidugás közben, de hogy a kérdésre válaszoljak, én francia közben mikor ujjaztam a fenekét, sokkal nagyobbakat élvezett, majd ledobott magáról.

Mivel a férfiaknál is erogén zóna a fenék, nem véletlen, hogy néhány filmben már csajok is nyalnak férfi popót... (Amúgy eddíg elég egyoldalúan nyaltuk-faltuk a csajok popsiját, ilyenkor hol az egynelőség... viszonzás stb.???!!!)

Szóval barátnőm franciázás közben nekem is izgatta az ujjával, néha bele is dugta, hát, tele is lőttem a száját párszor, nagyobbakat élveztem én is, de nekem 1-2 perc után elé volt, holott csak az első ujjoercét dugta be, mert utána zavart már, de az az 1-2 perc, csúcs volt!

Amúgy ha dugod a barátnődet, punciszaftos, vagy nyálas ujjal ,ha nem akarja hogyb edugd, akkor csak az első ujjpercel, vagy a luk körbemasszírozásával izgasd, és nagyobbat fog élvezni, miközben dugod, símogatod körbe neki...

2011. máj. 24. 18:38
 5/5 anonim ***** válasza:
habverő, répa, hajvasaló, esernyő, kalapács nyele...
2011. máj. 25. 18:20

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!