Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális az, hogy a pasim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, hogy a pasim felizgult, mikor én nagydolgoztam?

Figyelt kérdés
Normális dolog, hogy a pasim felizgul arra, hogy én nagywc-zek, netán f*ngok? Már többször is volt ilyen, megtudta, hogy mit csinálok, és teljesen oda volt, felizgult, stb. Már többször is észrevettem, hogy érdeklődik, hogy mit csináltam a wc-n, de eddig nem tulajdonítottam neki jelentőséget, de már rájöttem, hogy miért van ez. Mással is volt már ilyen?
2011. máj. 24. 17:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A barátod sürgősen orvosi segítségre szorul!

-.-"

2011. máj. 24. 17:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Ezért nem szeretnék én férfi lenni.
2011. máj. 24. 17:43
 3/9 A kérdező kommentje:
Miért? :O :)
2011. máj. 24. 17:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Sokan felizgulnak erre, csak kevesen merik bevallani még maguk előtt is.
2011. máj. 24. 17:47
 5/9 anonim válasza:
És mire izgul a szarra vagy rád mert ha rád akkor az annyira nem gáz mert lehet hogy a meztelen testedre izgul!
2011. máj. 24. 17:50
 6/9 A kérdező kommentje:
De ha wc-zek, akkor jobban felizgul, mint ha csak simán meztelenkedek előtte...
2011. máj. 24. 19:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Írd be a Google-ba, hogy scat sex és meglátod, hogy mennyi ilyen videó van. Márpedig, ha ennyi videó van (és torrenten rengetegen töltik), az azt jeleneti, hogy rengeteg ember izgul erre (max. nem vallja be). Vagyis, ha rengeteg ember izgul erre, akkor mondhatjuk, hogy normális, ha a barátod is felizgul, ha WC-zel.
2011. máj. 24. 19:06
 8/9 anonim ***** válasza:

"hogy én nagywc-zek, netán f*ngok? "

Tudomásom szerint a lányok nem fingóznak xD

Szent könyvben is megvan írva: a lányok: nem büfögnek,nem finganak,nem szellentenek,nem kakilnak... :D legalábbis minden lány így van: Hjajjjj én nem szoktam szellenteni,nem a nagy büdös lófaszt nem,az előbb hallottam hogy reccsent egy nagyot a hátszeled! :D

2011. máj. 25. 00:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Sííííííííííííííííííírok. :DDDDDDDDDDDDD
2011. máj. 25. 01:48

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!