Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal védekezés nélkül csináltuk se óvszer se semmi tablettát nem szedek, és hát félünk hogy "baleset" történt. Lényeg ami lényeg hogy mielőtt baj történt volna szóval mielőtt elment volna azelőtt kivette. Így is lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 17:10
11/19 A kérdező kommentje:
Éppen ez az.Tisztában vagyok azzal hogy felelőtlenek voltunk.Ezért félek attól hogy terhes leszek mert sose lennék képes elvenni egy életet,és az abortusz erről szól.De nem tudnánk felnevelni egy gyereket.Így utólag már könnyű okosnak lenni.Nagyon reménykedek hogy minden rendben lesz.
2011. máj. 24. 19:20
12/19 anonim válasza:
Arra nem gondoltál utána, hogy esetleg 72 órás tabiért elmenj?Másrészt ne sértődj meg, de ha felteszed azt a kérdést, hogy lehetsz-e terhes így is az a tizenéves kis pi.csák színvonalára vall akik semmit nem tudnak a szexről, még is csinálják, utána pedig ha baj van akkor sírnak.
Remélem Te is tudod erre a választ és csak azért kérdezted mert meg vagy ijedve.
13/19 A kérdező kommentje:
Természetesen tudom a választ.Csak nagyon megvagyok ijedve és össze vagyok zavarodva,mert ha összejönne a gyerek akkor tönkre tenném az életét és ő is az enyémet.Még nem állok készen az anyaságra.Hihetetlenül átkozom magam a történtek miatt én sem értem hogy lehettem ennyire felelőtlen!Az eset szombaton történt szóval kb két hét múlva mutatna valamit a teszt nem?
2011. máj. 24. 19:34
14/19 anonim válasza:
igen két hét múlva már mutathatja. Pontosan mikor történt? Mert ha szombaton ilyenkor még nem történt meg, akkor rohanj az ügyeletre és kérjél 72 órásat, mert ha mondjuk szombat 9 kor történt akkor ma 9 órakor telik le a 72 óra. én mondjuk a helyedben nem mennék érte, de ha ennyire félsz akkor jobban járnál.
15/19 anonim válasza:
áh, mostanra a 72 órás hatássossága biztos nagyon lecsökkent
amúgy beágyazódás után 10-12 nap után szokott a teszt már mutatni valamit
az meg 3-4 nap
szal 2 hét minimum, de 2 és fél jobb már
és reggel, felkelés után, mielőtt pisiltél volna csináld
16/19 A kérdező kommentje:
Hát igen már így is úgy is késő lenne mert szombat hajnalban történt szóval akkor már mondhatjuk vasárnapra is :/ arra a döntésre jutottam hogy megpróbálom majd a tesztet,és ha mutat valamit akkor egyből irány a nőgyógyász.Remélem nem kell elmennem abortuszra és nem lesz semmibaj.Én személy szerint biztosan összeroppannék lelkileg ha meg kellene tennem.Iszonyatosan félek.
2011. máj. 24. 21:14
17/19 anonim válasza:
ha terhes vagy és nem akarod a gyereket,el kell menned abortuszra vagy megszülöd és örökbe adod...más lehetőség nem nagyon van...ez már nem baleset és ahogy mondtad,mi már csak utólag lehetünk okosak,de ti lehettetek volna előbb...hatalmas szerencséd van,ha nem jött össze a baba..de hát ki hogy tanulja meg,hogy védekezni kell...azért a gyerek érdekében is szorítok nektek..remélem,sikerült pont azt a pillanatot választani,amikor vmi közbejött odabent...
18/19 anonim válasza:
Szia!
Második válaszoló vagyok.
Megjött már? teszteltél? ok minden? írj, mert aggódok érted:(
19/19 A kérdező kommentje:
Ez nagyon kedves tőled :) igen minden rendben van,hála az égnek a teszt negatív lett.Egy életre szóló lecke volt ez a párhét aggodalom az egyszer biztos.Köszönöm azoknak is akik normális,használható válaszokat adtak!:)
2011. jún. 29. 15:35
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!