Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagytok itt most?
Figyelt kérdés
Van egy szabad délutánom, és ahelyett, hogy valami értelmes dolgot csinálnék, már vagy 2 órája itt olvasgatok. Aztán meg csodálkozom, hogy folyton csak a szexualitás körül forognak a gondolataim. Csak azt nem tudom, hogy igazából mit keresek itt, újat nem hiszem, hogy tudok olvasni, sok hülyeséget viszont igen. :) Arra lennék kíváncsi, hogy ti miért vagytok itt? Miért pont ezzel töltitek a szabadidőtöket? Vannak esetleg kedvenc kérdéseitek? Kort is írjatok légyszi2011. máj. 24. 15:52
1/22 anonim válasza:
:) Szétunom az agyam, azért vagyok itt:D 19/L
2/22 A kérdező kommentje:
Ami még nagyon furcsa nekem (bár én is nő vagyok), hogy az ember azt gondolná, hogy ez a topik inkább a férfiak, fiúk topikja, de nem így van...
2011. máj. 24. 15:56
3/22 Kingaa1 válasza:
hat azert mert tanulni kellene s itt sok olyan kerdes van ami mar ha csak hujeseg akkor is erdekel. Es ilyenor nem mehetek ki, meglusta vagyok csinalni valamit... talan ezert...
5/22 anonim válasza:
Nekem vizsgaidőszakom van..és a controllingból kapott "izgi" tételek közben nem árt, ha valami vicceset is olvasok..és pihizek kicsit. :)))
20/N
6/22 anonim válasza:
1 Szeretek segíteni az embereknek habár néha rámis rámférne de azt megoldom nem kell nekem ehhez ilyen oldal
2 igen ha feljövök akkor unatkozok és itt töltöm az időmet
3 nemhiszem hogy tanulás edzés tvnézés haverok után csinálhatnék valami értelmeset :)
7/22 anonim válasza:
mert 12oraban dolgozom egy nem tul nagy forgalmu jatekteremben ahol van wifi :-D
8/22 anonim válasza:
Szorgalmi időszakom van, júni 20-án lesz az utolsó vizsgám. Tanultam már eleget:D Kell egy kis agyradír :D
9/22 A kérdező kommentje:
De miért pont a szexualitás témakör? :)
Hány évesek vagytok?
2011. máj. 24. 16:02
10/22 anonim válasza:
22 vagyok. Miért a szexualitás témakör?
Őszintén megmondom azért, mert sok olyan kérdés van, amitől könnyesre röhögöm magam. :):)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!