Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szex közben muszáj teljesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex közben muszáj teljesen hátrahúzni a bőrt a péniszről és a gumit úgy feltenni?

Figyelt kérdés
Nem kell félreérteni nem fáj,nincs se fitymaszűkületem se egyéb nemi nyavalyám, egyszerűen csak arról van szó,hogy már nagyon megszoktam, hogy úgy önkielégítek, hogy nem húzom teljesen hátra a bőrt és ezért nekem így lenne a jobb, ha végre először is szexelek nem sokára a barátnőmmel.
2011. máj. 24. 15:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem muszáj. Én nem szoktam, és nem lett még bajom...
2011. máj. 24. 15:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is így voltam, húzd hátra, aztán húzd rá! :) Gyakorold a hátrahúzogatást, különben az első alkalom neked is fájni fog!
2011. máj. 24. 16:00
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítő válaszokat, remélem nem lesz nagy gond, addig is gyakorlok :)
2011. máj. 25. 13:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Akkor gondolom az első két válaszból, hogy ez egyénenként változó.
2011. máj. 25. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!