Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van olyan fiú, aki 12 évesen már szexel? Vagy csak menő akar lenni?
Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 14:26
2/17 anonim válasza:
Szerintem nagyon kuriózum lenne. De minden elképzelhető.
3/17 anonim válasza:
Nyilván előfordul, de sokkal gyakoribbak a szájhősök ebben a korban.
4/17 anonim válasza:
Ritka. NAGYON RITKA. De bizonyos etnikumnál megeshet.
5/17 A kérdező kommentje:
Beszélgettünk egy fiúval és mondta, neki akkor volt az első
2011. máj. 24. 14:37
6/17 anonim válasza:
Ha cigány akkor meg se lepődök. De nekem is volt osztály társam aki 5.es korában már nem volt szűz.
8/17 anonim válasza:
Van és nem is csak az a baj hogy ez megtörténik, mert lássuk be ez nagyon korai. Hanem az , hogy hol voltak az olyan csajok akik lefekszenek egy 12 évessel amikor én annyi voltam. :)
9/17 anonim válasza:
vannak. én 12 évesen még nem is manszturbáltam! 13 éves koromban kezdtem.
10/17 A kérdező kommentje:
Kamuzik a koráról. De azért bevallja, amikor érdeke úgyszolgálja
2011. máj. 24. 14:52
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!