Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megdugnak, és elélvezek, az vaginális vagy klitoriszi orgazmus?
Figyelt kérdés
Most olvastam a neten, hogy a nők 75 %-a csak csiklóizgatásra megy el, a többi 25 képes a vaginális orgazmusra. Amikor pl előlről (misszionárius) dugunk, és orgazmusom van (értelemszerűen ebben a pózban nem piszkálom magam), na az akkor mi? És amikor öö a hátsóbejáratnál van a párom, és úgy megyek el? (ott se használom a kezem)2011. máj. 24. 14:04
1/10 anonim válasza:
Ha pontosan meg tudod nevezni akkor majd jobban fogod érezni magad? Nem totálisan mindegy?
2/10 A kérdező kommentje:
Hát meglenni mindig megvagyok , de most olvastam a velveten, és egyszerűen nem értem, miről írnak...
2011. máj. 24. 14:06
3/10 anonim válasza:
Nem kell mindig mindent érteni. A tudatlanság áldásos bizonyos esetben. Élvezd inkább amíg tudod! :)
4/10 anonim válasza:
Én csak akkor tudok elélvezni, amikor a párommal szeretkezem, nem akkor, ha megdugnak. :)
Egyébként meg szerintem tök mindegy, hogy a nők hány %-a tud elélvezni szex alatt, nem? Attól neked nem lesz jobb/rosszabb.
5/10 anonim válasza:
A fiú farka is izgathatja a csiklódat, ha kellően hozzáér, illetve dörzsöli azt szex közben. De lehet, hogy szimplán hüvelyi orgazmusod is van. Nem baj az.
6/10 anonim válasza:
Masztizz csiklóra aztán hasonlítsd össze az érzést.
7/10 A kérdező kommentje:
Szóval fogalmatok sincs róla. A legjobb válasz az volt, hogy akár az is lehet. A legbénább, hogy ő akkor szeretkezik, nem dug.
2011. máj. 24. 14:23
8/10 anonim válasza:
amikor baszank vaginalis orgazmus., amikor simogatot magad( de nem ujazod) az csikloi orgazmus, ujabb 13 éves?
9/10 anonim válasza:
Ha megdugnak, és elélvezel, az vaginális orgazmus.
Ha piszkálod magad közben, vagy szemből csináljátok olyan pózban, ahol a csiklód nekidörzsölődik a pasi hasának, és ezért mész el, akkor csiklói.
Ha pedig úgy érted, hogy seggbe dugnak, és aközben élvezel el, akkor az anális orgazmus. Ilyen is van külön. Egyébként tök jó dolog, hogy még anális szex közben is el tudsz menni kézi rásegítés nélkül, szerintem örüljetek neki, és használjátok ki! ;)
Mondjuk azt én sem értem, mi olyan bonyolult ezen az osztályozáson. :P
10/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :D
2011. máj. 25. 18:48
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!