Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Néha elképzelem, hogy fiú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néha elképzelem, hogy fiú elégítsen ki orálisan, ami fel is izgat, de ha elmentem akkor már undorodom tőle és az egésztől! Más is így van vele? Ez mitől van?

Figyelt kérdés
Tudom most majd jön a sok beszólás. De örülnék, ha akinek (már ha van ilyen) volt hasonló tapasztalata az írna. Akár privátot is, mert akkor tudunk részletesen beszélni a dologról.
2011. máj. 24. 13:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ez inkább a férfiakra jellemző. Náluk van az orgazmus után az u.n. refrakter fázis. Ezek szerint nőknél is van.
2011. máj. 24. 13:14
 2/16 A kérdező kommentje:
FIÚ VAGYOK!
2011. máj. 24. 13:16
 3/16 anonim ***** válasza:
Akkor te meleg vagy...és még magad előtt is titkolod, de főleg mások beszólásaitól tartasz...
2011. máj. 24. 13:26
 4/16 anonim ***** válasza:
Szerintem azért, mert felfokozott állapotban nem vagy teljesen önmagad, inkább csak az élvezet, és az ösztönök irányítanak, de amint elmúlik ez az állapot, a józan ész veszi át a szerepet, és rájössz, hogy ilyet a büdös életbe nem csinálnál, és, hogy ez gusztustalan.
2011. máj. 24. 13:26
 5/16 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, de van, hogy én is lány képzelek oda és úgy sokkal jobb, mintha pasit, viszont utána már én is undordom tőle. De egyébként fura, mert ha mondjuk videót nézek, úgy meg a férfiak az izgatóbbak,d e valahogy gondolatban nem:P
2011. máj. 24. 13:27
 6/16 anonim válasza:
Ez velem is igy van :D
2011. máj. 24. 13:28
 7/16 anonim ***** válasza:
74%
Sajnos te búza vagy.
2011. máj. 24. 13:51
 8/16 anonim ***** válasza:
40%
utolsó te meg buta vagy...
2011. máj. 24. 13:52
 9/16 anonim ***** válasza:
A harmadik, és negyedik véleményt irókkal maximálissan egyet értek, én is igy vagyok vele. F.
2011. máj. 24. 14:17
 10/16 anonim ***** válasza:
régen velem is ez volt, de aztán elfogadtam, hogy vonzódom a fiúkhoz..szerintem veled is ez van csak a környezeted beléd nevelte, hogy ez gusztustalan meg helytelen és ezért undorodsz tőle.
2011. máj. 24. 14:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!