Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érhetem el, hogy a pasim remegjen az élvezettől?
Figyelt kérdés
Ő mesélte, hogy egy barátja csaja szokta masszírozni a farkát, amitől szinte remeg annyira jó. Tudjátok mi lehet ez?2011. máj. 24. 12:37
1/9 anonim válasza:
Orgazmus mi más?Olyan pontot érint ami remegést okoz nála.
2/9 anonim válasza:
220V :D (bocs)
Amúgy szerintem kérdezd meg mire vágyik. Mindenki másra. Szerintem örülne, ha kívánhatna tőled valamit.
3/9 anonim válasza:
svédcsavar:) keress rá itt a gyakorin....Nekem nagyon bejött.
4/9 anonim válasza:
Kérdés,hogy az a remegés valóban azt jelenti,hogy annyira jó?Nekem már tapasztalt fütykösöm van,sokat látott,kicsit már érzéketlenebb,mint zsenge koromban.:)..,viszont,ha a barátnőm rámarkol a makkomra és megrángatja,akkor tudok én is rángatózni-noha nem a fájdalomtól,de nem is azért,mert annyira jól esik.A legintenzívebb orgazmus akkor van,amikor beleélvezel a lányba.A másik legjobb,amikor a talpad közepén csiklandós bizsergést érzel.Szvsz.
5/9 anonim válasza:
Ez egy hűtőház, ott kefélnek.
Próbáld ki, remegés garantált.
6/9 anonim válasza:
Nekem meg az amit itt svédcsavarnak hívtok. És jó érzés volt
7/9 anonim válasza:
engedd neki nézni a futbal közvetítést
8/9 A kérdező kommentje:
Látom a szint az megvan!
2011. máj. 24. 13:26
9/9 anonim válasza:
Ajánlok egy videót, google elsőre kidobja. Amber Rayne psycho handjob. Az a tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!