Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, csak szerintem túl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, csak szerintem túl romantikus az a duma, hogy egy lánynak nem számít a párválasztásban hogy milyen jól csókol a pasi és milyen az ágyban?

Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 12:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is hülyeség, már sokszor olvastam hogy nem számít mekkora van a pasinak, vagy hogy hogy néz ki, hogy hogyan csókól és mennyire jó az ágyban, hanem csak a szerelem számít, ami a másik belső értékeinek feltétel nélküli szeretete.

Kérdem én, mióta lehet a másik fejébe belelátni mert nyílván velem van a baj de le se ****-nak a lányok, pedig nem vagyok bunkó, kedves vagyok, és egy rövid beszélgetéshez is a belem kikell dolgozni hogy valami olyan témát találjak amihez legalább hozzá tudok szólni. Nem nem azt várom hogy minden nap szerelmet valljon nekem egy lány, csak pl ha szembe jön velem az útcán ne menjen át pánikszerűen a másik oldalra, vagy inkább álljon a buszon minthogy mellém üljön, vagy ha meglát a buszon kívülre ül nehogy helyet kérjek. stb...

2011. máj. 24. 12:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát a pár_választás_ban nem is kéne számítania. Netán csókolgassa végig a kerületet, hogy aztán kiválassza a szerencsést? Szóval érted. Előbb kéne annak lennie, hogy "tyű, mennyire jófej, de szeretek vele lenni!", és utána annak, hogy "de jól csókol!".
2011. máj. 24. 13:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Ezt a szoveget, hogy nem szamit, hogy nez ki a masik, hogy csokol, milyen az ágyban a csunya emberek talaltak ki. Nekem fontos, hogy a kiszemelt tudjon ugy megcsokolni, hogy az felizgasson es utana tudjon velem ugy szexelni, hogy az kielegitsen.

20 L

2011. máj. 24. 13:08
 4/4 anonim ***** válasza:
A választásban nem biztos , hogy számít. Inkább abban, hogy tartós lesz e a kapcsolat. Ott is inkább a szex. A csók az csak egy apróság.
2011. máj. 24. 13:25

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!