Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem tud orgazmust elérni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jimhetven kérdése:

Nem tud orgazmust elérni a barátnőm, vagy csak nagyon nehezen miért lehet ez?

Figyelt kérdés
21 évesek vagyunk mindketten.Lassan egy éve együtt vagyunk,nagyon jó a kapcsolatunk,szeretjük egymást.Az a baj hogy bármit csinálunk nagyon nehezen tud orgazmusig eljutni nagyon ritkán megy neki,pedig élvezi a sexet ő is,nem fáj neki.Néha sikerül,de csak nagyon ritkán.Pedig én mindent megteszek,hogy jó legyen neki,mindent bevetek,nincsenek "méretbeli"problémáim sem,azt szeretném,hogy neki is sikerüljön mindig.Valami segítséget tudnátok mondani?21/f
2011. máj. 24. 11:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Próbálj meg lassítani!
2011. máj. 24. 11:55
 2/13 anonim ***** válasza:
Lassítani lehet, esetleg aktus közben simogasd a csiklóját. Idővel majd könnyebben megy neki is! :)
2011. máj. 24. 11:58
 3/13 A kérdező kommentje:

Én tényleg mindent bevetettem már!

Nagyon élvezi is nagyon gyengéd vagyok meg nem megyek el hamar próbálom türtöztetni magam,izgatom nyelvvel,a kezemmel minden pózt kipróbálunk de tényleg :D Csak egyszerüen nagyon sokáig tart neki és egy idő után már én sem birom :)

2011. máj. 24. 11:59
 4/13 anonim ***** válasza:
Kérd meg a lányt,hogy fogja meg a derekad,és "adja a tempót"...(ha még nem tapasztaltad ki,hogy mi a jó neki)
2011. máj. 24. 12:00
 5/13 A kérdező kommentje:

Okés majd megpróbáljuk,habár mindig "összhangban" voltunk egyszerre mozogtunk így adtuk a tempót:)

köszönöm a kommenteket

2011. máj. 24. 12:01
 6/13 anonim ***** válasza:

Először inkább orálisan próbáld meg, úgy könnyebben el tud menni sztem.

Aztán neki kell kitapasztalni h h jó neki.De am ha már párszor elment, akkor nem tudja h mi az ami akkor jól esett vagy h segített esetleg magának rá erre?Pl h összeszorította hüvelyét vagy hasonló

2011. máj. 24. 12:07
 7/13 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy orgazmus volt amit eddig érzett?Nem bántásból mondom félre ne érts!!De ha már párszor elment, akkor azért már ki kellene tapasztalnia a dolgot..

Amit az előző írt szerintem is jó, orállal érje el először, úgy könnyebb lesz aztán szex közben is

2011. máj. 24. 12:16
 8/13 A kérdező kommentje:
Igen általában mindig orállal kezdek és csinálom neki jó sokáig és csak aztán megyünk tovább.Nem tudja hogy most mi volt az amitől elment egyszer orál közben meg ujjazás közben volt de mindig mástól ment el.
2011. máj. 24. 12:23
 9/13 anonim ***** válasza:

Én még irigykedem is a barátnődre.

Én még sose mentem el a barátom által. :(

Úgyhogy érdemleges tanáccsal nem tudlak segíteni. Csak azt javaslom, hogy ne görcsöljetek rá, hagyd őt irányítani, csinálj sokféle dolgot vele, és mindig kérdezd, ez jó-e neki.

2011. máj. 24. 13:55
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat!:)
2011. máj. 24. 14:51
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!