Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ciki a „ruhásdugás”...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki a „ruhásdugás” vagy pettingnek számít?

Figyelt kérdés
A barátommal csak pár hónapja vagyunk együtt, és én a szüzességemet amúgy is a házasságig szeretném megtartani(az erre vonatkozó kommenteket hanyagoljátok). Ő ezt tiszteletben tartja, az viszont előfordul, h annyira belemelegszünk, h rendesen aktust imitálunk, csakhogy ruhán keresztül. Ez petting, vagy tök szánalmas dolog? köszi
2011. máj. 24. 10:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%
A fiatalembert úgy felhergeled,hogy majd keres melletted egy másik lányt akit fizikailag is megtud dugni. Mikor lesz az esküvő, ezt nem lehet 2-3 hónapnál tovább húzni.
2011. máj. 24. 11:40
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Kis történelmi érdekesség, hogy ez a "ruhásdugás" a középkorban volt elterjedt dolog. Tudniillik a lovagok, akik nemesi születésű, ámde vagyontalan férfiak voltak (hiszen a birtokot, rangot az elsőszülött örökölte), rendszerint nem alapíthattak családot anyagi háttér híján. Így alakult ki a lovagi költészet, ami plátói, soha be nem teljesedett szerelmekről szól, rendszerint olyan hölgyek iránt, akik házasságban éltek, de azokat akkoriban legtöbbször szerelem nélkül, gazdasági érdekből kötötték.

Szóval a lovagi szerelem netovábbja volt, mikor az imádott hölgy hajlandó volt szerelmével így ruhában ágyba bújni. Az imitáláson kívül persze semmi nem történt(akkoriban az ilyesmit nagyon szigorúan vették, főleg vallási okokból, szóval a legtöbb ember magától is betartotta a szabályokat, mert félt a kárhozattól).

Nagy szerencse, hogy most már nem a középkorban élünk! ;)

2011. máj. 24. 11:41
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Már régen nem vagy szűz,

csak neked ruha-fetised van!!

2011. máj. 24. 12:00
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Petting belefér, szerintem azzal ne várjatok.

Így könnyebb lesz várni az esküvőig. Amúgy nem ciki, csak hosszútávon nagyon felhergeled a pasit. Néha okozzatok örömet egymásnak különben vőlegénybetegsége lesz.

[link]

2011. máj. 24. 13:00
 15/19 anonim ***** válasza:
90%

Olvasni tudnak a válaszolók itt? Kérdező mondta, hogy nem kér véleményt arról, hogy várjon-e házasságig vagy ne, és ez milyen következményekkel járhat. Tisztelet a kivételnek, aki ezt tiszteletben tartotta.A többinek meg: semmi közötök hozzá, hogy ő mit választ magának, hogyan szeretne élni. A kérdésre válaszolj inkább.

Kérdező: Szerintem nem az. Én hasonló helyzetben vagyok mint te (én se kérek kommentet, bár tudom, hogy valsz én is kapok majd, de előre szólok, hogy nem fog egyik se meghatni), azzal a különbséggel, hogy mi ezt egymástól függetlenül döntöttük el, és véletlenül esett úgy, hogy egymásra találtunk, és így csak örültünk, hogy egyikőnk se akar házasság előtt.

A "ruhásdigást" én is tapasztaltam, és szerintem rohadtul nem gáz. Ezzel megismeritek egymás ütemét és ritmusát szerintem. Szóval ha később netalán úgy döntötök, hogy összeházasodtok, akkor a nászéjszakán az első együttlét során is már teljes szinkronban tudtok mozogni. Legalábbis én erre jutottam.

Egyébként nem tudom ti így vagytok-e kérdező, de mi párommal nem tudjuk még hogy össze fogunk-e egyáltalán házasodni, esküvő meg főleg nincs kitűzve. De nem fogunk addig szeretkezni. Rengeteg más (testi is) módja van az örömszerzésnek az aktuson kívül szerintünk, és nem kell ahhoz görcsösen ragaszkodni, arra korlátozódni. Így is nagyon jól érezzük magunk, boldogak vagyunk, nincs egyáltalán hiányérzetünk. Szóval szerintem ilyesmi működhet, és lehet jó.

Persze attól, hogy nekünk ez jó, lehet másnak nem, vagy probléma van belőle. (De ezt döntse el mindenki magának, hogy hogy jó neki, és ne a másikat akarja meggyőzni, kedves válaszolók többsége... )

Amúgy mi 4 hónapja vagyunk együtt (20l 23f)

Egyébként kérdező, nekem is jutott eszembe, hogy mi lesz ha nem bírnánk ki, mert annyira szeretjük egymást, de éppen azért fogjuk tudni mert annyira szeretjük egymást, és a legjobbat akarjuk a másiknak (amit ő szeretne). Szal ne aggódj, ha szeretitek egymást menni fog ez ;) Úgy szerezz neki örömet ahogy szerinted a legjobb.

2011. máj. 24. 15:59
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát, szerintem semmilyen más örömszerzési forma nem pótolhatja a szeretkezést.

Kielégülni kielégülhetsz, de az az érzés, amikor benned van, és egyé válsz azzal, akit szeretsz, azt nem pótolja semmi.

Ez a szeretkezés lényege, hogy egyesülsz a szerelmeddel.

Na ez kicsit giccses lett, de így gondolom!

2011. máj. 24. 16:34
 17/19 A kérdező kommentje:
kedves utolsó előtti. Nagyon tetszett a válaszod. szívesen beszélgetnék veled, de nem tudok privát e-mailt írni, a többieknek is köszönöm a választ
2011. máj. 24. 17:26
 18/19 anonim ***** válasza:
Ment egy email kérdező.
2011. máj. 24. 21:26
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem ciki, szerintem sokan csinálják is, főleg fiatalabb korban, szűzként.

Nekem pl az egyik kedvenc pettingem volt, és első exemmel mindketten el is tudtunk menni így. (Azzal kapcsolatban h ez gusztustalan, nem kérek kommentet, nem sokkal gázabb, mint óvszer nélkül szexelni. xD)

De, amit akartam írni az nem ez... :D Szóval, ez nálam tök más mozgással járt, mint a konkrét szex, mint rájöttem később. Lehet, h nálatok nem, nem tudom. De mi

úgy csináltuk, és cisnáltam ezt azóta mással is elsőre bevezetésként, h így egymáson csúsztunk el vagy hogy mondjam... de a lényeg az hha pl én voltam felül, akkor ez mindenképpen inkább előre-hátra irányú mozgás, és az is elég, ha a srác meg sem mozdul. De szex közben meg nagyobb a fel-le mozgás mértéke, és a srác is sokkal inkább tud közben mozogni. De pl teljesen jó annak lemérésére, h valaki szűz-e még. Mm h egy srác az-e. :D Legalábbis eddigi tapaszaltaim szerint a szűz és a nemszűz srácok mást csináltak közben. :D

19/N

2011. máj. 27. 02:47
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!