Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől lehet tinta színű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet tinta színű folyása, ha mással nem is szexel csak velem? A bugyijából se jön ki könnyen a folt.

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nincs mással, mert szinte egész nap együtt vagyunk mindig kivéve még suliban van együtt megyünk és jövünk... Viszont folyása szokott lenni nappal kb. annyi, hogy egy foltot hagy a bugyijában, olyan sötétbarna néha feketés mint a tinta. Szaga nincs igazán, most kezdte el a fogamzásgátlót, de előtte is volt neki, viszont ez a tinta szerű valami most jött csak. Mitől lehet ez? Tőlem tuti nem kaphatta el, mert én mindig tisztán tartom magam és vigyázok. Nem fürdik minden nap sajnos általában 2-3 naponta csak, mert mindig fáradt este és kimerült. Azon gondolkoztam lehet a kimerültsége is attól van mert valami baja van. Mit gondoltok?
2011. máj. 24. 08:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Esetleg az unalmasabb órákon a tolljaival csal meg. Legalábbis a tinta erre utalhat. Rendesen felküldheti magának a cuccot, ha még ki is folyik...
2011. máj. 24. 09:31
 12/14 anonim ***** válasza:

És te hogy tudsz együtt lenni egy ilyen igénytelen csajjal? Lány vagyok én is, de hozzá nem nyúlnék az már biztos. És igaza van az előttem szólónak, az a tinta színű valami megalvadt vér. Pecsételő vérzésnek hívják. Vegyél neki tisztasági betétet, talán észhez tér az utalástól...

Egyébként meg próbáld meg akkor legalább a közös zuhanyra rávenni. Nem hiszem h sok kifogása lenne ellene, kivéve ha 20centis a lábán is a szőr.... Phúúú Bele sem merek gondolni

2011. máj. 24. 09:37
 13/14 anonim ***** válasza:

Jajj b.meg.

Ne haragudj, hogy ezt írom, de borzasztó igénytelen a barátnőd. 2-3 naponta fürdik? Nem bírok úgy lefeküdni aludni, hogy nem fürödtem, nem mostam fogat meg hasonlók.

Az se érdekel, ha majd meghalok a fáradtságtól.

Ha ilyen sűrűn fürdik, akkor talán vezesse be a napi fürdést, és vegyen magának Lactacid Femina-t. Az sem ártana, ha ilyen gondjai vannak. Ha folyása van, akkor ömlesztett kamillából főzzön teát, szűrje le, és azzal irrigáljon hetente 2-3szor.

2011. máj. 24. 10:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Ezt ő mondta neked, hogy foltos a bugyija vagy láttad? Sztem is fog.gátlótól van, ha nem múlik el a pecsételő vérzés (azért barna mert megalvad, s ha kevés van tovább tart míg kijut a hüvelyből s így sötétebb színűvé válik) jobb lesz ha elmegy dokihoz, illetve tisztaságit mindenképp használjon, nem kell a legdrágább, vannak 50-60 as kiszerelésűek egész jó áron, de tarsa tiztán a bugyiját, mert csúna is ha foltos, meg nme is túl higénikus. A fürdés dologgal, meg ha néha-néha ki is marad 1-2 alalom, az hagyján, de ha vérzik stb, meses alatt fokozottan figyelni kell a mindennapi tisztálkodásra.
2011. máj. 24. 10:59
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!