Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne orgazmusom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne orgazmusom?

Figyelt kérdés
Már 2 éve élek szexuális életet és azóta se volt egyszer sem hüvelyi orgazmusom. Pedig kívánom a Páromat és nincs is semmi más gond a szexuális életünkkel. Amikor egy kicsit elkezdem élvezni akkor is vagy pózt váltunk, vagy egy picit máshogy csinálja és máris nem élvezem. Ha élvezem akkor se érzem úgy, hogy el tudnék menni. Már több fajta pózt is kipróbáltunk, de semmi..Kezdem azt gondolni, hogy velem van a baj:(
2011. máj. 23. 23:49
 1/9 anonim válasza:
Azt írtad, hogy nem volt hüvelyi orgazmusod...ezek szerint csiklón keresztüli volt? Ha igen, akkor egyszerű a megoldás. Szex közben izgasd a csiklódat. A legtöbb nő nem tud csak hüvelyen keresztül elélvezni.
2011. máj. 23. 23:53
 2/9 A kérdező kommentje:

Igen, csukló orgazmusom volt, azzal nincs semmi gond...

Ezt kipróbálom, köszi az ötletet:)

2011. máj. 24. 00:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem mind tud, csak nem tud róla és nem is találja meg a módját. Nagyon partnerfüggő, lehet, hogy csak 10 év múlva találod meg az ideális párt, akivel sikerül.
2011. máj. 24. 00:01
 4/9 A kérdező kommentje:

Nekem ő az igazi és vele akarom leélni az életemet. Vele szeretném megtalálni a módját...

Gondoltam rá, hogy mással lehet, hogy könnyebben sikerülne, de vele akarok mindent átélni:)

2011. máj. 24. 00:04
 5/9 anonim ***** válasza:

Beszéld ezt meg vele, de ne a problémát vesd fel, hanem pozitívan közelíts, hogy... pl. nagyon jó veled, de szeretném ezt az érzést is megtapasztalni és egyes pózokban annyira jól csinálod, hogy majdnem, megpróbálhatjuk, hogy nem váltunk pózt, hogy hátha sikerül, annyira jó lenne... stb. Hogy ő legyen a király, ha tesz érte egy kicsit ;) és neked is jó lesz az által, ha megtartjátok úgy, ahogy elkezdett jó lenni...

tudod, a férfi ego :) 27l

2011. máj. 24. 00:23
 6/9 anonim ***** válasza:

"" A kérdező kommentje:

Igen, csukló orgazmusom volt, azzal nincs semmi gond...""

Milyen az a "csukló orgazmus" ?? :)

2011. máj. 24. 01:13
 7/9 anonim válasza:
Szerintem próbáljátok meg úgy, hogy csak ujjal. Úgy lehet, hogy jobban tud rád koncentrálni, és menni fog.
2011. máj. 24. 10:06
 8/9 anonim ***** válasza:
"csukló" helyett ujjal!!! :)
2011. máj. 25. 05:05
 9/9 A kérdező kommentje:
Kac-kac... az csak egy elírás volt azt hittem rájöttök és nem írtok hülyeséget... az értelmes válaszokat köszönöm
2011. máj. 31. 21:40

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!