Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért kívánom ennyire a szexet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kívánom ennyire a szexet?

Figyelt kérdés

egy átlag embernél szerintem erősebb a szexuális vágyam, ezt eddig is tudtam, de amióta új barátom van..hát le nem lehet állítani, és napi szinten többször akarom őt.

Régen, a volt barátommal (akivel a szüzességemet is elvesztettem) nem akartam ennyire, sőt volt mikor nem is volt kedvem..de most nem tudom mi lett:)

talán megtaláltam az ideális partnert és valójában egy szexmániás hülye vagyok?

2011. máj. 23. 23:29
 1/10 anonim ***** válasza:

Rájöttél az ízére :-) Szerintem ennek a barátod csak örül...

Pedro

2011. máj. 23. 23:38
 2/10 anonim ***** válasza:
nyugi, minden nő szexmániás, csak a többségük álszenteskedik mert ez a 'társadalmi elvárás'
2011. máj. 23. 23:50
 3/10 A kérdező kommentje:

lehet.

Persze, örül ám neki:D nem panaszkodott sőt:)..

2011. máj. 23. 23:51
 4/10 anonim ***** válasza:

Neked legalább van barátod és nem vagy szűz. Sokkal jobb helyzetben vagy, mint én. Csináljátok csak! :)

19/L

2011. máj. 24. 00:49
 5/10 anonim ***** válasza:
A minden nő szexmániásra reagálnék. Nő vagyok, 21éves, 5éve élek nemi életet. De nem vok szexmániás, sőt van hogy hetekig nem érdekel, hogy szexeltem-e!
2011. máj. 24. 01:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen normális, nem is biztos, hogy mindig így lesz, csináljátok amennyi jól esik, ha mindketten kívánjátok.:) Én is nagyon kívántam a páromat, de ő annyira nem volt vevő a dologra, szóval addig élvezkedjetek, amíg egy hullámhosszon vagytok libidóügyileg.:)
2011. máj. 24. 01:32
 7/10 da97 válasza:
hány éves vagy ?
2011. máj. 24. 06:48
 8/10 anonim ***** válasza:
19L válaszoló írj privit egy érett tapasztalt jó kiállásu pasinak! Ígérem diszkrét tanítód leszek:DDD
2011. máj. 24. 08:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Előző gondolod ha az sem lenne neki akadály hogy "érett" azaz idős pasi akkor nem éppen nulla hanem mondjuk 100 pasija is lehetne azonnal egy ilyen komment után?
2011. máj. 24. 08:35
 10/10 A kérdező kommentje:

21 vagyok!

de vele..már a kezdetek óta, szóval akkora a szexuális vonzalom köztünk, hogy uristen:D

és mondom nem voltam ilyen..csak vele:)

2011. máj. 24. 10:23

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!