Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj velem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj velem?

Figyelt kérdés
19 éves hetero lány vagyok és egyszerűen imádom a bu...zikat, olyan aranyosak és nem is tudom csak úgy.
2011. máj. 23. 23:22
 1/9 tsz-tag ***** válasza:
ki kell ábrándítsanak...ők f@szt fognak szopni és nem téged nyalni, bármennyire is tartod őket aranyosaknak...
2011. máj. 23. 23:26
 2/9 A kérdező kommentje:
tudom, tudom...csak szeretem őket nézni, meg felizgulok tőlük, de a lezbiktől is...
2011. máj. 23. 23:32
 3/9 tsz-tag ***** válasza:
hátakkor?honnan tudjuk mi a gond veled?valami az agyadba ezt sugallja neked hogy ez jó!vagy kinövöd vagy nem, mi nemtudhatjuk mi bajod
2011. máj. 23. 23:34
 4/9 A kérdező kommentje:
jól van na csak kiirtam hátha van más is ilyen helyzetben és tudna rá valamit mondani
2011. máj. 24. 00:04
 5/9 lacsiga ***** válasza:

háát.. figyelj én 21 éves srác vok és a lezbi csajok engem is felizgatnak ! de szerintem ezzel a férfiak nagy többsége igy van !

de szerintem bu..ikban semmi aranyos nincs sööt....

2011. máj. 24. 00:12
 6/9 anonim ***** válasza:
szerintem nincs veled semmi baj. én is pont ilyen vagyok, és a neten nem kevés hasonló lánnyal találkoztam már.
2011. máj. 24. 02:03
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia.

Nincs baj veled. Barátnőm ugyanígy van vele, imádja a melegekről szóló filmeket, imád meleg srácokról szóló történeteket olvasni. Viszont ő csak a fiúkat ...

Amit én annyiban furcsállok, hogy elvileg most a lányokat szereti, legalábbis velem van (lány vok). Szóval én furcsállom, h leszbikus történeteket nem szereti (pl.: a Fiúk a Klubból jobban tetszik neki, mint az L Word...), de ha neki ez jó, akkor OK.

2011. máj. 24. 08:24
 8/9 anonim ***** válasza:
A melegeket sok nő imádja,mert valahol férfiak de nagyon jó barátnő válik belőlük ha a sors úgy hozza.
2011. máj. 27. 03:15
 9/9 anonim ***** válasza:
nézd meg miket művelnek és nem fogod imádni őket :)
2011. máj. 27. 10:12

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!