Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúnak láb-kímélő póz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúnak láb-kímélő póz?

Figyelt kérdés
Tudtok valami pózt ahol a fiúnak nem kell a lábát megerőltetnie? Főleg a lovaglóizmaim gyengék sajnos illetve nem is csak gyengék hanem egyszerűen könnyen begörcsölnek szex közben :S Próbáltam már rá erősíteni de nem találtam igazán jó gyakorlatot rá, esetleg valaki tud valami jó erősítő gyakorlatot?
2011. máj. 23. 22:49
 1/8 anonim válasza:
Lovegló?
2011. máj. 23. 22:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
MagneB6 ot szedj!
2011. máj. 23. 22:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Kezd el edzeni
2011. máj. 23. 23:03
 4/8 A kérdező kommentje:

Lovaglót próbáltuk... a nagy hévben sikerül ott is belevinnem a lábam az meg fájni kezd hamar xS

Magnézium nem is rossz ötlet.

Edzeni meg edzek csak ezekre az izmokra nem nagyon tudok hatásos gyakorlatot, ha te tudsz valami jót légyszíves írd le :)

2011. máj. 23. 23:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Lovaglóizomnak általában a belső combokat hívják... :)

Amúgy meg nekem az a tapasztalatom hogy a férfiak akarva, akaratlan belevisznek valamiféle mozgást a szexbe, hiszen egy lány nem tud pl. lovaglópózban olyan gyorsan "ugrálni" ahogy azt szeretnék. Szerintem próbáljátok ki a kutyapózt, állva vagy úgy hogy a lány nem térdel, hanem a hasán fekszik. Így te is inkább a csípődet fogod mozgatni és nem a lábadra irányul a legnagyobb terhelés.

2011. máj. 24. 09:29
 6/8 anonim ***** válasza:

Kezdj el rendszeresen heti 2-3 alkalommal futni (esetleg focizni), minden izmodat megmozgatja, és szép, formás feneked és combod lesz tőle.

Gondolj bele, ha ilyen fiatalon (elvileg erőd teljében) már nem bírod a tempót mi lesz veled később. A barátnőd sem fog kielégülni, a nőknek hosszabb szexre van szűksége ami ugye több mozgást igényel.

Elő hát a futócipővel, vagy a focilabdával és irány egy sportpálya (esetleg konditerem).

Sok sikert.

2011. máj. 24. 13:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Két srácról van szó?
2011. máj. 24. 15:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Igen tényleg edzeni kéne, csak nem nagyon van időm rá. Így is járok mindennap 1-1,5 órára kondiba csak főleg karra szoktam menni. Majd elkezdek akkor több időt fordítani a lábamra :)
2011. máj. 24. 15:51

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!