Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak nekem furcsa ez a felfogás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem furcsa ez a felfogás?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy nővel, és minden egész szépen indult, de idővel kiderült, hogy van egy lezáratlan, függőben lévő úgymond szexkapcsolata. Amikor ezek után elutasítottam őt, akkor meg elkezdett kérlelni, hogy próbáljuk meg egy meg úgy, meg, hogy neki ezt nem jelentett semmit sem.
2011. máj. 23. 22:34
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem csak neked. Nekem is.

Most akkor befejezte a másikat, vagy nem?

2011. máj. 23. 22:42
 2/10 anonim ***** válasza:

"hogy próbáljuk meg egy meg úgy, meg, hogy neki ezt nem jelentett semmit sem."

ez nem épp világos

Amúgy én is elutasítottam volna, ne aggódj. Mivel én sem vagyok olyan típus, aki szexkapcsolatokba bonyolódik, a barátnőm is ilyen legyen. Nem kellett volna feltenned ezt a kérdést: előre tudom, hogy jön egy rakás megmondóember, beszólnak, hogy maradi, meg előítéletes vagy, de ha te ezt így gondolod, akkor tarts ki a véleményed mellett. Ritka manapság az ilyen ember, mint te, legyél erre büszke, és tojj le mindenkit, aki fűvel-fával dug. Szerintem az ember nem ösztönlény, a szex a szerelem kifejezésére való, ha meg épp nincs pár, oldjuk meg magunknak, kézzel például. Lehet lepontozni!

2011. máj. 23. 22:44
 3/10 A kérdező kommentje:

ma 22:42

A saját elmondása szerint azon volt, hogy befejezze, miUTÁN engem megismert.

2011. máj. 23. 22:46
 4/10 anonim ***** válasza:
én így nem hinném el neki
2011. máj. 23. 22:48
 5/10 A kérdező kommentje:
Pedig elvileg ezt a "partnere" is megerősítette, csak ekkor már késő volt.
2011. máj. 23. 22:49
 6/10 anonim ***** válasza:
"A semmit sem jelentett" egy rossz klisé. Ha nem jelentett volna semmi, akkor érdektelen volna, és nem csinálta volna... Vagy tévedek?
2011. máj. 23. 22:49
 7/10 napietus ***** válasza:
0%

nekem is volt ilyen, egy nagyon jó barátommal. de amikor lett kapcsolata valamelyikünknek, felfüggesztettük, aztán meg is szűnt.

mondjuk nem kötöttem a pasijaim orrára...talán a férjemnek elmondtam volna, ha kérdezi, de nem kérdezte. nem turkálunk egymás múltjában szexuális téren (mondjuk abból van egy olyan érzésem, nem én jönnék ki rosszabbul :P:D)

2011. máj. 23. 22:55
 8/10 A kérdező kommentje:
Én sem turkáltam, kiderült magától.
2011. máj. 23. 22:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem ítélem el, bár én is azért nem voltam még senkivel mert fontosak az érzelmek. De ha lenne valaki akivel nem vagyunk szerelmesek csak szeretjük egymást akkor lehet, hogy belemennék. Végül is minek várni egy olyan szerelemre ami talán nem is létezik. Ezzel nem azt mondom, hogy keféljen nyugodtan az ember bárkivel aki egy kicsit is tetszik neki!

19/l

2011. máj. 24. 01:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy azon volt? Ha valaki be akar fejezni egy kapcsolatot, akkor közli a másikkal, hogy ennyi volt és kész. Azzal, hogy csak akkor fejezi be, miután megismerkedett veled, és te már megvagy neki nincs gond, de hogy akármilyen rövid időre is de párhuzamosan futtat kettőt, az már szerintem nem megy. Ha összejött veled és kellesz neki, akkor egy mondatban kirugja a másikat és ennyi. De nem megpróbálom leépítgetni, és szép lassan vált, ez így nem megy. Jól tetted, én is kirugtam volna, ha megtudom, hogy még mindig kurogat a másik hapival is.
2011. máj. 24. 08:41

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!