Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt élveztek el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő alatt élveztek el átlagosan szex és maszturbáció közben?

Figyelt kérdés

Normális ,megszokott tempóban.

És ha apait ,anyait beleadtok mi volt a leggyorsabb?

2011. máj. 23. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:

átlag 10 perc kb,de volt,hogy az első pár percben már elélveztem.Ez a szexre és a masztira is igaz.

19/L

2011. máj. 23. 21:15
 2/4 tsz-tag ***** válasza:
átlag 15 perc, a leggyorsabb olyan 5 perc, a leghoszabb meg vagy 2-3 óra.Mikor hogy....F 20
2011. máj. 23. 21:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Mivel barátnőm még nem volt a kérdés első részére nem tudok válaszolni.

Az önkielégítést addig nyújtom, ameddig akarom, de 45 percnél tovább ritkán szoktam elhúzni. Olyan persze előfordult, hogy nem figyeltem eléggé, és elsültem korábban mint terveztem.

leggyorsabb tempóban 1-1,5 perc kell, de ilyet nem csinálok, nem akarok szex közben gyorsan elsülni.

2011. máj. 23. 21:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Amíg a barátnőm el nem élvez:) Általában 25-30 perc
2011. máj. 23. 22:36

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!