Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a pálcika-alkatú nők a menőek a férfiak között?
Nő vagy? Mert akkor értened kéne. Vagy még ti sem értitek a logikátokat? Na ugye, na ugye...
Egyébként meg senki nem szereti a hájas kövér zsírpárnákat.
Nyilván túláltalánosítasz.
De amúgy mert szépek a szemnek a vékony nők. Manapság a fejlett világban már nem hátrány a vékonyság, nincs annyi betegség, hogy hamar elvigye, ha beteg is lesz, gyógyítható, táplálható. A szülésnél van császármetszés, vagy a sima út is járható mindenféle segédeszközzel, és a komplikációkat is meg lehet úszni. Így biztonsággal lehet vékony nőt választani társnak.
Testalkat szempontjából nekem tetszenek a vékony nők, a legjobb azért, ha van csípője, és feneke is. De ezek hátrébb vannak a sorban, a legfontosabb nekem, hogy kedves, aranyos legyen, és ez sugározzon is róla.
ma 21:07
Ez mind szép és jó, de én csak arra akartam rákédezni, hogy miért lett ez ennyira "divaat".
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!