Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Amikor a barátom megpróbálta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor a barátom megpróbálta betenni nagyon fájt. Azért mert nemrepedt még át a szűzhártyám?

Figyelt kérdés
Megpróbáltunk lefeküdni és amikor már úgy-ahogy bennem volt kértem, hogy hagyja abba mert nagyon fájt.Idővel jobb lesz? Vagy mindegy?Akármikor próbálhatnánk, akkoris ugyanígy fájna?Tudom hogy túl kell esni rajta egyszer.. kikell bírnom azt a fájdalmat vagy lehet "enyhíteni" rajta? nektek milyen volt az első?
2011. máj. 23. 19:54
 1/7 anonim válasza:
lehet, hogy még pár alkalommal fájni fog. de idővel már nem :) az a lényege a dolognak, hogy lazulj el és ne húzd össze a hüvelyizmod mert annál nehezebben hatol be és még jobban fog fájni. Ne stresszelj ezen ..
2011. máj. 23. 20:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Benedvesedtél? Attól is rohadtul fájhat, ha ez elmarad.
2011. máj. 23. 20:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Akkor először csak az ujját dugja be: egyet, kettőt, majd hármat.

Akkor, ha már elég nedves vagy.

Te meg engedd el közben magad, és élvezd :-)

2011. máj. 23. 21:07
 4/7 anonim válasza:
próbálkozzatok sikosítóval s ha így is fog fájni akkor szűk vagy de ne izgulj lazííts s add átt magad a gyönyörneek :)
2011. máj. 23. 21:07
 5/7 kovacsgeza válasza:
egy darabig nekem is nagyon fájt, ha normálisan közelít feléd a párod, elmúlik.
2011. máj. 23. 22:38
 6/7 anonim válasza:
hu egy ideig nekem is fájt és csak a harmadik alkalomra repedt meg a szűzhártyám . Igen ez kellemetlen sőt fáj is de csak az első 5 percben aztán kitágulsz . Gondolj arra hogy erős vagy és ha túl éled ezt az 5 percet nagyon nagy gyönyörben lesz részed :)
2011. máj. 24. 12:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem is volt egy barátnőm, még a fele volt bent, de azt kérdezte: "bent van már teljesen?" -közben elég erőlködő fejet vágott.

Az első pár alkalom fájdalmas lehet. A szűzhártya ugye alapból lyukas, és eltérő lehet a vastagsága. Idővel élvezni fogod Te is a szexet.

2011. máj. 24. 15:52

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!