Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Veletek már fordult elő, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek már fordult elő, hogy nedvesek lettetek és ebből esetleg kellemetlen helyzet adódott? Pl, hogy átütött, ilyesmi.

Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 19:42
 1/9 anonim válasza:
nem :D
2011. máj. 23. 19:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Én annyira, hogy be is hu-húgyoztam!
2011. máj. 23. 19:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Én nem tudok annyira benedvesedni... De ha a barátod előtt történt, akkor gondolom tetszett neki. :D
2011. máj. 23. 19:49
 4/9 anonim ***** válasza:

Persze.

Idegességemben kiverte a víz a homlokomat,fénylett az orrom alatt.Csókjától nedves lettem.De be nem pisiltem.

Tudod nekem nem szokott 3 deci nedvesség keletkezni,hogy patakokban folyjon.

Ami meg átüt,az a menstruáció.Fehér nadrágban nagyon kellemetlen.

2011. máj. 23. 19:49
 5/9 anonim válasza:
használj pelust . babáknál beválik :)
2011. máj. 23. 19:51
 6/9 A kérdező kommentje:
Légyszi, csak normális válaszokat írjatok! Komolyan kérdezem tényleg.
2011. máj. 23. 19:52
 7/9 anonim válasza:
valami rendellenesség
2011. máj. 23. 19:58
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én elég nedvesedős vagyok, ha kezdek tűzbe jönni... Mondjuk ez "éles" helyzetekben van, amikor már nemigen van rajtam ruha, hogy átüssön, vagy maximum az alsónemű, ami viszont rendesen át tud nedvesedni. Néha zavar, hogy akivel vagyok, érzi, hogy mennyire nedvesedem, de gond még sosem volt belőle, inkább pozitív szokott lenni, hogy nekem aztán biztos nem kell síkosító.
2011. máj. 23. 19:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Kiránduláson beleestem a patakba és átnedvesedtem. Tök xar lett volna úgy kihúzni a nap további részét. Még jó hogy paranoiás voltam és komplett váltóruhát vittem magammal, beleértve a cipőt is.
2011. máj. 23. 22:15

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!