Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Aki szerint szűznek lenni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki szerint szűznek lenni ciki, az miért gondolja így?

Figyelt kérdés
Úgy értem, ha szeretsz valaki, akkor nem mindegy, hogy mennyire tapasztalatlan, vagy, hogy az első pár alkalommal mennyire "béna" esetleg? Miért van ez az előítélet?
2011. máj. 23. 19:23
 1/10 anonim ***** válasza:
52%
nem ciki az ha nem vagy kúrva és már hat fiúval lefeküdtél 13 évesen akár.
2011. máj. 23. 19:25
 2/10 anonim ***** válasza:
62%
Nincs elöitélet! Valaki becsapott aki ezt mondta. Olyan mondta aki csak a szexet akar nem szeretni.
2011. máj. 23. 19:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, amikor bizonyítani, vagy magyarázni kell, rögvest eltűnnek...

Nemtom, tán olyasmi lehet, hogy egyesek leragadtak annál, hogy a szexualitás az ember egyetlen és standard értékmérője, és aki eddig nem kellett senkinek, hogy megdugja/hagyja magát megdugatni vele, az nem lehet sikeres ember, ergo cikizzük ki! Ez persze marhaság. De ezt ők úgysem fogják tudni elmagyarázni.

2011. máj. 23. 19:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

mert a világból már az áramlik feléd, hogy a szex a minden.

Ami nem baj, mert az ember életének része, de sajnos a legtöbb fiatal nem felkészült, nem lát a színfalak mögé, nem értik, hogy ezen több is múlik mint a szüzesség elvesztése. Erre egyfelől nincs felkészítve a tini, és ami még rosszabb: ha az események balul ütnek ki, akkor nincs erre felkészítve a világ sem.

Szóval, azért ciki, mert minden felnőtt szexel. A gyerek meg nem. Ezért minden tini azt hiszi, hogy ezzel együtt észt is osztanak. Pedig nem. :(

Ez van.

2011. máj. 23. 19:40
 5/10 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem nem ciki szűznek lenni, de ha valaki még 25 évesen is az, akkor ott valami nem stimmel... A legtöbb rövidlátó ember nem tud másra gondolni, minthogy valami nagy gáz van az adott személlyel vagy kinézetben, vagy inkább a belső tulajdonságaiban. Pedig lehet, hogy csak simán szociális fóbiája van, úgy meg nehéz kapcsolatokat építeni. Tehát szerintem nem ciki annak lenni, de valami akkor sem alakult jól a múltjában!
2011. máj. 23. 19:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nev nelkul le merem itt irni: en 25 evesen meg nem szexeltem lannyal (par aprobb dolog azert mar tortent), de nem azert mert nem johetett volna ossze, hanem mert nem vagyok elegedett a peniszem meretevel es szorongani kezdtem miatta, elutasitottam a lanyok kozeledeset, mert feltem, hogy kinevetnek, vagy elmondjak mindenkinek, hogy nekem mekkora es akkor ok nevetnek ki!

Persze tudom, hogy csakis az en hibam, hogy nem szexeltem meg es csak rajtam mulik a dolog es nem is cikinek erzem... inkabb azt mondanam, hogy nagyon frusztralo tud lenni, hiszen huszonevesen barmilyen tarsasagba is kerulok be, nagyon hamar elokerul a szexualitas temakore (akar csak poenkodas szintjen is) es ugye en olyankor zavarban vagyok es szorongok, rosszul erzem magam ezekben a szituaciokban...

Aztan persze lehet, hogy ha az ember normalis fiuk es lanyok tarsasagaban van, akkor ok nem nevetnek ki, vagy cikiznek ki azt, akirol kiderul, hogy meg szuz, sot lehet, hogy segiteni is probalnanak neki, de azert legyunk oszintek: a legtobb emberben benne van a hajlam, hogy halalra cikizze a masikat, ha annak megtalalja valamelyik gyenge pontjat!

2011. máj. 23. 20:34
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A 20:34-es válaszolóhoz hasonlóan én is egyrészt az életkorom (33) miatt érzem cikinek a dolgot, másrészt nekem sincs túl nagy (14.5-15/4).

Megértem, ha egy ennyi idős szűz férfival kapcsolatban felmerül a gyanú, hogy külsőleg és/vagy belsőleg gond van vele, ezért "maradt így". Nem tudom az igazi okot, de sok szenvedést okoz.

33F

2011. máj. 23. 21:44
 8/10 A kérdező kommentje:

ma 21:44

Erről csak annyit, hogy az átlag 12,9...15 cm.

2011. máj. 23. 21:46
 9/10 anonim ***** válasza:

21:44 vagyok. Jó, nem a méret a fő ok, de nagyon félek az előítéletektől. "Miért nem jött össze eddig senkivel, mit csinált eddig... stb"

A korombeli nők egy tapasztalt férfira vágynak, nem olyanra, akit tanítgatni kell. Mert ezt muszáj lesz elmondani, nem akarok hazudni, nem is lehet, ha egyszer odaérek, az rögtön kiderül, hogy sosem csináltam.

Annyira szégyellem magam, ha lehetne, visszatekerném az időt.

2011. máj. 24. 07:03
 10/10 anonim ***** válasza:
26%
Mert 25 éves kor felett szűznek lenni ultragáz.
2011. máj. 25. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!