Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Különcnek fognak tartani...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Különcnek fognak tartani amiatt hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés
még senki nem tudja csak a szüleim, de nem merem senkinek elmondani mert félek hogy megvernek vagy valami. normális válaszokat kérek.
2011. máj. 23. 18:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Dobj privit és beszélgessünk!!!
2011. máj. 23. 18:44
 2/13 A kérdező kommentje:
Írtam. =)
2011. máj. 23. 18:47
 3/13 anonim válasza:
a mai világban igaziból ez már mindennapos..
2011. máj. 23. 18:50
 4/13 anonim ***** válasza:
ez ember fuggo... en 18 eses lany vagyok, es van egy haverom, aki meleg, es nagyon jo fej... egyenesen imadom, mert nagyon kedves velem...
2011. máj. 23. 18:51
 5/13 A kérdező kommentje:
hát, akkor igen...
2011. máj. 23. 18:55
 6/13 anonim ***** válasza:
Szívesen ismerkedek veled.
2011. máj. 23. 18:57
 7/13 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Egyébként tényleg jól gondold meg, kinek mondod el, mert könnyen továbbadhatják olyanoknak is, akit nem szeretnél, hogy tudja. Emiatt még nem feltétlenül vagy különc.
2011. máj. 23. 18:58
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem az a lényeg, hogy különcnek tartanak-e.

Különc vagy és kész, ezt vagy kénytelen elfogadni. Nyilvánvalóan ugyanúgy lesznek barátaid mint más különcöknek, illetve a mostani barátaid nem fognak emiatt kevésbé kedvelni (én nem tenném ha ilyesmi derülne ki egy barátomról).

Sajnos vannak olyan emberek akik meg akarnak verni (ahogyan néha azokat is akik szines bőrűek vagy túl szép ruhákban járnak, vagy túl nem szépekbe stb.)

De a legrosszabb dolog amit tehetsz, hogy nem árulod el azoknak akik kedvelnek, mert így eleve távol tartod őket magadtól, vagy hogy úgy csinálsz mintha ez normális lenne, pedig nem az.

2011. máj. 23. 18:59
 9/13 anonim ***** válasza:
Igen és megfognak kövezni mint Jézust
2011. máj. 23. 20:53
 10/13 anonim ***** válasza:

Ez eléggé függ attól, hogy hány éves vagy, és milyen közösségben élsz. De egyetértek az egyik előttem szólóval... sajnos már különc vagy. De ha elfogadtatod magadat a barátaiddal és esetleg keresel meleg barátokat akkor nem fogod észrevenni, hogy mások kinéznek téged a sorból, illetve, ha kell, a barátok megvédenek.

Ha gondolod nekem is írhatsz privátot, szívesen barátkozom :)

(ja... és esetleg ha valaki "okosan" akarna hozzászólni: ez az oldal arra van, hogy kérdezzenek, szóval az kérdez, aki akar)

egy meleg srác

2011. máj. 24. 00:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!