Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azok a lányok akik latex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a lányok akik latex nacit, bőr cuccokat, fűzőket, hosszú csizmákat hordanak, azok szeretnek bevállalósabban, dominánsabban viselkedni az ágyban?

Figyelt kérdés

Amiket felsoroltam persze nem egyszerre veszi fel. :D

Vagy az öltözködésnek semmi köze a szexhez?

2011. máj. 23. 18:29
1 2
 1/12 szamóca.. ***** válasza:
nem feltétlen van köze a szexhez :)
2011. máj. 23. 18:34
 2/12 anonim ***** válasza:
Ostorral vernek el az ágyban, komolyan mondom nem normálisak, kiszívják a véredet is.
2011. máj. 23. 18:35
 3/12 anonim ***** válasza:

Rengetegszer veszek fel fűzőt, és van egy combcsizmám is, de nem vagyok domina az ágyban. (Ellenben marha jól állnak a fűzők meg a csizma is.) :) Néha persze szeretek én irányítani, de jobban szeretem azt, amikor a párom az irányító. :)

20N

2011. máj. 23. 18:36
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem általában pont azok a dominák, akik ilyeneket hordanak pl, hogy fodros topok, virágmintás kis izémizék, alig van rajta smink, tök ártatlan feje van, hiányolod a fejéről a glóriát körülbelül. és akkor ágyba viszed és kicsinál :D
2011. máj. 23. 18:41
 5/12 anonim ***** válasza:
Azok a lányok akik latex nacit, bőr cuccokat, fűzőket, hosszú csizmákat hordanak ha fizetsz érte olyanok amilyennek akarod.
2011. máj. 23. 19:02
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem azon a Nök sokkal dominánsabbak az ágyban, akik normálisan, Nöiesen öltözködnek.
2011. máj. 23. 21:51
 7/12 anonim ***** válasza:
Én ugyanúgy vagyok mint 18:36, még a kor is ugyanaz XD
2011. máj. 25. 20:14
 8/12 A kérdező kommentje:

utolsó és 18:36:

az jó ha így öltözködtök :) és ha nem is dominánsak, de azért bevállalósabbak vagytok szex terén? kipróbálni új dolgokat, stb.

2011. máj. 25. 20:32
 9/12 anonim ***** válasza:

20:14 vagyok

Hát kérdező új dolgokban általában a párom a kezdeményezőbb. A domináns szerepet meg izomfáradtság szerint váltogatjuk XD Mert aki alul van kevésbé fárad XD

Amúgy bevállalóság... hát én amit párom szeretne azt bevállalom, de ez azért van, mert tudom, hogy olyanokat nem akar amit nem vállalnék be, mert nem olyan.

Szóval ilyet, hogy anál, igazi szado-mazo, gruppen vagy csak hármas soha nem vállalnék be. Meg az ilyen undorítóságokat mint kaki vagy pisiszex és társai amik itt gyikon annyira divatok most.

De amúgy szerepjátékban mindig bennevagyok, meg kajaszex is tetszett nagyon, és izgat a gondolata egy kikötözősnek XD Szóval összességében szerintem nem vagyok nagyon bevállalós, de azért valamennyire mégis.

Dominanciáról meg, hogy hát szeretem ledominálni a párom és cuki, de akarom és kívánom, hogy ő is domináljon le, és incselkedek is vele, hogy erre rávezessem, ha éppen elvan azzal, hogy dominálom, én meg akarnám amúgy.

De ez csak az ágyban, azon kívül a kapcsolatban az egyenlőségre törekszünk, nem dominálgatjuk egymást.

2011. máj. 25. 20:56
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem volt/van egy térdig érő csizmám, a boltvezető azt mondta hogy nagyon domina kinézetem van benne, szeretek irányítani és azt is szeretem ha irányítanak :) de csak én irányítsak nem tudnám elviselni köze sincs szerintem az öltözködésnek a szexhez :P
2011. máj. 25. 21:17
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!