Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol találni vagy milyen néven...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találni vagy milyen néven információt erről az EXTRA orgazmusról ami percekig tart a pasiknak?

Figyelt kérdés

Már írtak itt róla:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__18..

De semmi fix. Én meg kiakarom próbálni. Tudni hogyan kell. Szóval mi a neve? Vagy hogyan kell csinálni?

2011. máj. 23. 17:44
 1/9 anonim ***** válasza:

Itt találsz olyat:

[link]

2011. máj. 23. 17:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom a nevét, ahogy ott is írtam :) Szívesen megmutatom fiúdnak is(márha lány vagy) akár. Viszont olyan érzés tényleg mint az orgazmus és tényleg folyamatosan visszatérően érezni. Én személy szerint nagyon szeretem :)
2011. máj. 23. 17:52
 3/9 A kérdező kommentje:

1. köszi

2. Köszi. Fiú vagyok. Hogyan tudod megmutatni? Privát üzenetben is jöhet a válasz.

2011. máj. 23. 17:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Úgy értem, hogy találkozunk és megmutatom. Máshogy nem tudom :( De szívesen segítek, ha kell.
2011. máj. 23. 17:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Ezt én szerintem ismerem. Én a mai napig csinálom a barátnőmmel. Mert iszonyat jó!
2013. aug. 30. 15:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Erre a kérdésre emlékszem! A barátomnak akartam én is csinálni. Azóta is csináljuk, mert élvezetes tényleg. Én a szexnél is jobban csípem. Mielőtt kérné bárki, hogy írjam le, jelzem, hogy nem tudom körül írni, így felesleges próbálkozás, mert nem fogok belecsapni. Ez tényleg olyan, hogy látod és megtanulod. Viszont akkkor könnyen:D
2013. aug. 30. 16:24
 7/9 zoliba' ***** válasza:
olyan nincs,amit ne lehetne leírni. És nem hiszem,hogy ilyen létezik...
2013. szept. 27. 10:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem igen is van. Magyarázd el pl h hogyan kell jól csókolózni. Nem lehet, mert mutatni kell. Vagy még sok mást. Ettől független erre én is kíváncsi vok:)
2013. nov. 5. 20:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Én tudok egy ilyet. Szoktam is csinálni havernak :) (bi vok) Rohadt jó! Imádom én is ha nekem csinálják!
2018. jún. 9. 22:32

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!