Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Akinek nincs hüvelyi orgazmusa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek nincs hüvelyi orgazmusa, az tud valami módszert, ami elősegíti azt?

Figyelt kérdés
Nekem csak csiklós orgazmusom van, és másképp nem is elégülök ki, csak ha nyalnak, vagy kézzel izgatják a csiklóm. Olvastam, hogy valahogyan fejleszthető az, hogy hüvelyi orgazmusa is legyen egy nőnek, de hogyan?
2011. máj. 23. 17:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha tudna módszert akkor lenne hüvelyi orgazmusa.
2011. máj. 23. 17:43
 2/6 anonim ***** válasza:
60%
szerinted akinek NINCS, az fog neked tudni segíteni..?
2011. máj. 23. 17:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Meg kell keresni a G pontot. Talán úgy megtanulod. Maszturbálásnál használj tükröt. Ha nem sikerül akkor sem dől össze a világ.
2011. máj. 23. 17:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Gondoltam ha valaki elolvassa, akkor már értelmezi is, és rájön, hogy a megfogalmazás ugyan hibás, de nem az ilyen válaszokra vagyok kíváncsi, amik csak a hibákat keresik.
2011. máj. 23. 17:48
 5/6 anonim ***** válasza:
En is igy vagyok, de szerintem, mert ezt szoktam meg.
2011. máj. 23. 17:51
 6/6 A kérdező kommentje:

"Meg kell keresni a G pontot. Talán úgy megtanulod."

Én még soha nem érzékeltem, hogy esetleg csak a közelében is jártam volna G-pontnak. Sem masztinál, sem szeretkezésnél.

És masztinál is főképp csak a csiklóm izgatom, hisz másképp nem élvezek el.

2011. máj. 23. 17:51

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!