Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Az első orgazmusotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Az első orgazmusotok érzésre, hosszra más volt mint a többi? Ha igen akkor miben és kort is irjatok hogy hány évesen volt.

Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 16:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Más volt mert átaludtam. Úgy 16 lehettem.
2011. máj. 23. 16:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Akkor valahogy sokkal intenzívebbnek éreztem. Még újdonság volt.:)
2011. máj. 23. 17:03
 3/4 anonim ***** válasza:

nyaraltunk. a zuhanyzóban nem volt rózsa a tuson, valahogy kitaláltam, h jó, ha csapatom a farkamra. jó magasról ömlött a víz. :D kb 12 voltam. minden nap vagy fél órát játszottam. és egyszer lehet, hogy elélveztem, bár nem biztos, csak így utólag gondolom. ugyanis megremegtem, megfeszültem, szétcsúsztak a lábaim, majdnem hátraestem. nem is értettem, h mi az. de nem jött semmi, vagy olyan kevés lehetett, h a víztől nem látszott. és csak egyszer történt, pedig 2 hétig csináltam. aztán sajna otthon nem volt ilyen zuhany.

aztán kb fél év múlva ágyban csináltam, mert állt. zsepivel ütögettem a végét, az jó puha volt. aztán ehyszer azt hittem bepisilek. :) próbáltam visszatartani. erősen szorítottam, de nem sikerült, pár pillanat múlva elélveztem. meglepő volt. jött a cucc. de ez valahogy más érzés volt. ha az első tényleg elélvezés volt, akkor sajnálom, h csak egyszer történt meg velem...

2011. máj. 27. 05:55
 4/4 anonim válasza:
Nekem nem, tök ugyanolyan volt mint a többi :D de néha vannak kiemelkedők azok kva jók :P
2011. máj. 28. 12:58

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!