Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek zavarba jön az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek zavarba jön az öltözőben egy olyan fiú aki tudja rólam, hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés
Szituáció: munkahelyi férfi öltöző, a mellettem öltöző fiú tudja hogy meleg vagyok, zuhanyozni akar menni, így le kell vegye az alsógatyáját. Rosszul fogja érezni magát mellettem?
2011. máj. 23. 16:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Már miért érezné?
2011. máj. 23. 16:35
 2/13 anonim ***** válasza:
26%
Nem tudom, de én minden esetre menekülnék onnan.
2011. máj. 23. 16:36
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
En nem menekulnek,be sem mennek.Mostmar bocs.
2011. máj. 23. 16:39
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nemtudom, de ha normálisan gondolkodunk, akkor hiába vagy meleg, nem fogsz rákattani, vagy felizgulni minden hímneműre. Valószínűleg nem akkora nagy élmény látni neked a pucér férfi testet, mint egy heteronak egy női testet. Cáfolj meg ha nem így van, de szerintem nincs oka zavarba jönni.
2011. máj. 23. 16:41
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Van aki szégyenlős és van aki nem. Ha nem homofób és nem szégyenlős akkor miért érezné magát kellemetlenül?
2011. máj. 23. 16:48
 6/13 anonim ***** válasza:

odamegy hozzá ésmegkérdezi: Leápolsz?

:DDD

2011. máj. 23. 16:50
 7/13 anonim ***** válasza:

Majd kiderül. Kétesélyes a dolog. Ha otthon is szokott meztelenkedni és/vagy végiggondolta, hogy az ilyesmi előfordulhatott már vele fiatalabb korában (öltöző iskolában vagy sportpályán), akkor nem fog zavarba jönni, tudni fogja, hogy ahogy neki sem áll fel minden nő láttán, neked sem fog, ha levetkőzik.

Ha nem ilyen, akkor vagy nem zuhanyzik, vagy kerülni fog. Majd kiderül. :)

2011. máj. 23. 16:57
 8/13 anonim ***** válasza:
Dobj egy privit. Amúgy akkor érzi csak rosszul magát ha olyan korlátolt....
2011. máj. 23. 16:58
 9/13 anonim ***** válasza:
Van aki igen van aki nem jönne zavarba. Messziről nem tudom megállapítani, ha jár nudista strandra akkor biztos nem, ha nem jár akkor kitudja.
2011. máj. 23. 17:01
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát csak akkor jön zavarba, ha ő is az, vagy kételyei vannak, vagy biszex, ellenkező esetben kizárt!

Én sosem jönnék zavarba egy melegtől!

De hókonnyomnám ha pofátlankodni próbálna!

2011. máj. 23. 17:06
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!