Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Ti hogy vagytok azzal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti hogy vagytok azzal hogyha egy pali wczik és rá 20percre meg szájjal kényeztetitek? éreztek vmit ha wczés után nem mosta meg?

Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 16:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Persze, hogy érezni
2011. máj. 23. 16:20
 2/11 anonim ***** válasza:
Kicsit fossintásízű, de nem baj, max lesmárolom utána,hogy észrevegye magát.
2011. máj. 23. 16:25
 3/11 anonim ***** válasza:
Wc-zés után meg győződöm arról, hogy megmosta-e. Én mindig megkérdezem tőle,hogy megmosta-e, ha lesz valami ha nem.
2011. máj. 23. 16:25
 4/11 anonim ***** válasza:

Hát én nem érzem,de azért a gondolat ott motoszkál a fejemben miközben szopom hogy mennyi baci lehet rajta stb.

Nem tudom mások hogy vannak vele,megkérik-e a pasit hogy mossa meg vagy valami. Én is gondoltam rá hogy megkérem a pasimat hogy mossa meg,de nem tudom mit reagálna rá.

2011. máj. 23. 16:30
 5/11 A kérdező kommentje:
és ez ilyen nagyongáz témába megy?
2011. máj. 23. 16:31
 6/11 anonim ***** válasza:
nem érezni, akinek utána büdös, alőtte is az volt
2011. máj. 23. 16:37
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha elmegy szarni, megkérném hogy ne törölje ki, az összes szarcsimbókot lerágnám neki
2011. máj. 23. 17:11
 8/11 anonim ***** válasza:
szeretem ha büdös a f*sz...ne fürgyéé lee :D
2011. máj. 23. 17:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez undorító, alap, ha már orálozik az ember, előtte megmossa.
2011. máj. 23. 17:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Mi mindig mindketen szex elött egy nagy mosdást rendezünk alul. Ez alap. Ha valami miatt ezt nem lehet megteni akkor nincs orál.
2011. máj. 23. 17:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!