Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nemrég látta elöször a mellem ami nem túl nagy . Féltem hogy ott fog hagyni emiatt. De nem igy történt ezek szerint szeret?
Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 16:13
1/12 anonim válasza:
Szerintem csak te parázod túl a dolgokat és nincs elég önbizalmad. Egyébként nekem pl a kis mellek jönnek be, lehet, hogy neki is. Ebből nem lehet megállapítani, hogy szeret e.
2/12 anonim válasza:
Nem a melleid nagyságától függ az, hogy szeret-e téged a párod. Van akiknek pont a kis mellű nők jönnek be.
Hány évesek vagytok?
3/12 anonim válasza:
Hali
Szerintem inkább n parázz ilyesmin.A kicsi mell előnye az ,hogy sokáig feszes marad és 40 éves korodban nem lesz plöttyedt.Neked a hátad sem fog fájni a barátodnak meg úgy tetszel ahogy vagy sem több sem kevesebbre nincs szüksége.
4/12 A kérdező kommentje:
én 16 ö meg 18 lesz
2011. máj. 23. 16:20
5/12 anonim válasza:
Ha kicsi a melled az ruhában is látszik, vehetsz fel akármilyen szivacsos szutykot, akkor is látszik, ergo nem érte meglepetés. Olyanról még életemben nem hallottam, hogy valakit a melle mérete miatt hagyjanak el, ergo nem jelent semmit sem.
6/12 A kérdező kommentje:
mondjuk azért annyira nem kicsi.köbö tenyérnyi
2011. máj. 23. 16:21
7/12 anonim válasza:
Ne aggódj! Egy 16 éves lány mellei csak szépek lehetnek.
8/12 anonim válasza:
akkor tuti engedted hogy rápriccoljon...
9/12 anonim válasza:
10/12 anonim válasza:
Mutass képet a melledről. Hadd lássuk mi is, akkor el tudjunk dönteni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!