Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves fiu vagyok. Rendszeresen szexelünk a barátnőmmel, néha mégis maszturbálok. Ez normális dolog?
Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 15:12
1/5 Smartguy86 válasza:
Normális. Szexeljetek többet, ha hiányzik. Arra figyelj, hogy ne menjen a barátnőddel töltött idő rovására, illetve arra is, hogy ne ess abba a hibába, hogy ráfixálsz a maszturbálós fantáziáidra, és után a barátnőd nem lesz izgató a számodra!
4/5 anonim válasza:
Ha nem önkielégítenél, akkor, hogyan ismernéd meg a saját testedet??!!!
Teljesen normális.
Ha sokat csinálod, érdekes dolgokra jöhetsz rá.
5/5 anonim válasza:
27 éves fiu vagyok , 2 és fél éve vagyok együtt a párommal de pl reggelnte még ő alszik akkor netezek és mazstizok is szinte minden reggel, az este meg az övé! Mivel reggel kielégítem magam így kibbírom amég nem kaphatom meg.! Ajánlom ezt neked is!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!