Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a svédcsavar? Vmi sexuális vmi! Tudja vki?
Figyelt kérdés
Kerestem már, de semmi. Egy fórumon olvastam róla, de azóta a topic megszűnt, így nem derült ki csak annyi, hogy a fiúk farkával csinálják és nagyon intenzív érzést vált ki.2011. máj. 23. 15:09
11/16 anonim válasza:
Ha érdekel írj privátot és megmutatom, ahogy ajánlottam:)
13/16 anonim válasza:
ez nem igaz. nem az érdekel hogy ki csinálta, mikor csinálta, hanem hogy hogy? ezekből a leírásokból csak azt tudtam meg hogy jó. de hogy kell???? xD
14/16 anonim válasza:
volt már kérdés egy párszor, de soha nem mondta el senki !
annyi volt mindig, hogy EGY valaki felajánlotta, akit érdekel megmutatja, de nem tudja leírni hogy kell csinálni .... videót is kértek tőle páran, hogy ha valakin megmutatja vegyék fel, de nem lett belőle semmi ha jól tudom ....
15/16 anonim válasza:
Hát szeritnem már nem kérdés a dolog. Nem értem miért lett elővéve. Felettem kicsivel írta vki, hogy megmutatja. Azért ha kipróbáltad számolj be róla!
16/16 A kérdező kommentje:
Igen cska sajna messze lakik tőlem! Ez az oka, hogy nem mutatta még meg! Ezért kéne vki más!!!
2011. aug. 31. 20:38
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!