Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehetséges hogy terhes vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
már 5x megjott azóta, hogy lefekudtem egy fiúval, de most a 6.késik....eddig mindig napra pontosan megjott...
2011. máj. 23. 15:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Akkor jobb lesz, ha mihamarabb felkeresed a nőgyógyászt. A kockázat mindig fennáll. Csak az a 100% védelem, ha nincs szex.

Nekem is volt, hogy egy hónap kimaradt (de nem volt szex, így nyugodt lehettem), és a következő hónapban nagyon bőséges volt.

Nem túl nagy a valószínűsége, hogy terhes vagy, de ez nem játék. A neten meg főleg nem derül ki.

Mivel védekeztetek?

2011. máj. 23. 15:29
 12/15 anonim ***** válasza:
Ne törődj vele, ha valaki azt mondja, hogy sötét vagy, lehetnek balesetek.
2011. máj. 23. 15:30
 13/15 A kérdező kommentje:
óvszerrel
2011. máj. 23. 15:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Keress fel egy orvost, az a legbiztosabb. Nálam is volt régen olyan, hogy ritkán kimaradt és meg sem voltam terhes (mondjuk nálam nem is állt fent a veszélye). Viszont barátnőm terhessége alatt az első 3 hónapban menstruált.
2011. máj. 23. 15:39
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha nem történt "defekt", akkor az jó hír.

A gyógyszeres védekezés megbízhatatlanná válhat hasmenés esetén, vagy ha kimarad a bevétele, esetlen más gyógyszer befolyásolhatja a védelmet.

A nőgyógyász mondja meg a tutit.

2011. máj. 23. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!