Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem kíván eléggé? HOgy izgassa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kíván eléggé? HOgy izgassam fel?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel kb egy éve ismerjük egymást, elég jó viszonyban avgyunk, de a távolság miatt ritkán találkozunk.

De egy hete találkoztunk mert mindketten egyedül vagyunk és kicsit szórakozni akartunk. Az első alkalomkor csak szájjal kényeztettük egymást jó volt mindkettőnknek, a következőkor viszont már többre vágytunk de mikor arra került sor hogy bedugja mindig "elpuhult" és végül nem volt a szájjal való kényeztetésen kívül semmi. Most kicsit szarul érzem magam, azt mondja máskor is előfordult. De gyötör a gondolat hogy talán velem volt a hiba? Bár ilyen még nem fordult velem elő másnál :S. Mi lehetett a gond? Szeretném ha ismét taliznánk de ő azt mondja nem tudja hogy akar e . Bántják a dolgok. Hogy tudnám úgy msn-en vagy smsben arra "ösztönözni" hpogy talizzunk? Magyarul: Miket irjak vagy mit csináljak hogy alig várja hogy találkozzunk????? :(

Amúgy Ő 20 és meg 23 vagyok.

2011. máj. 23. 14:31
 1/4 Smartguy86 ***** válasza:
Aggódik, hogy nem lesz elég jó neked. Ha te mondtad neki is, hogy mással még nem volt ilyen, akkor valószínűleg még jobban parázik, azért nem is akar találkozni. Lehet, hogy attól fél, terhes leszel, mert nem ért a védekezéshez. Ha amúgy feláll neki, csak ilyenkor puha, az nem szervi ok, hanem lelki mindig. Meg kell beszélned vele, hogy mi bántja, mitől fél, amikor arra kerül a sor. Legyél megértő!
2011. máj. 23. 14:36
 2/4 anonim ***** válasza:
37%

én például nem szeretem ha egy csaj idősebb nálam a kapcsolatban! de ez felejtő //

egyszerűen mondd meg neki hogy : (párbeszéd)

-Szia!

-Szia!

-Gyere át megakarlak d.gni.

-................

-...............

stb...

=) remélem tudtam segíteni

2011. máj. 23. 14:37
 3/4 anonim válasza:
Nagyon izgul nyugtasd meg mégegy szájjátékkal. Meglátod jóleszaz! ;)
2011. máj. 23. 14:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem benned van a hiba, és ha felállt neki, akkor bizony meg is kívánt! Ahogy az előttem szólók is írták, az ilyennek mindig lelki oka van, túlgörcsöli a csávó. Mondd meg neki, hogy téged nem zavar, ha nem sikerül, csak szeretnéd jól érezni magad vele.
2011. máj. 25. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!