Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem akar velem találkozni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izééékeh11 kérdése:

Miért nem akar velem találkozni?

Figyelt kérdés

van egy srác aki teccik és ugy nezett ki EDDIG h en is neki. multkor elhivott setalni de nem tudtunk menni sajnos mert esett az eso. mostmeg megigerte hogy megvar a buszmegalloban es onnan elmegyunk setalni. de nem jott. ott vartam ra kb 30 percet,de egyszeruen nem jott. mar egy csomo uzit kuldtem neki h hol van mert en mar ott varok ra meg minden. de nem valaszolt. miert csinalja ezt? pedig mindig olyan kedves velem. akkor miert nem akar velem talalkozni???

13L(a fiju 15)

2011. máj. 23. 14:14
 1/6 anonim ***** válasza:

A 18-as karika ellenére válaszolok.

Talált egy másik puncit,az elmaradt sétának köszönhetően.

2011. máj. 23. 14:16
 2/6 anonim ***** válasza:

ez még a dedós korszak, bár én ilyen fiatalon is betartottam az ígéreteimet mindig a találkáknál, de emlékszem, hogy sokan nem ilyen pontosak vagy éppen megfeledkeznek róla

lehet, hogy csak nem az a pontos minden találkára emlékező típus, így megfeledkezhetett róla, próbáld meg kideríteni, hogy így volt-e vagy pedig tényleg nem jössz-be neki lehet

2011. máj. 23. 14:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Valami közbejöhetett neki. Talán el tudja magyarázni. De gyanús, hogy meggondolta magát. Eléggé megbízhatatlan srácnak tűnik. Ne nagyon bízzál benne.
2011. máj. 23. 14:24
 4/6 anonim ***** válasza:
"Aranka" szindróma..
2011. máj. 23. 14:28
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D megkérdeztem tőle és kiderült hogy "elkerültük egymást" ... én ültem a padon ő meg a buszmegálló mögött volt....és nem láttuk egymást xD ő meg már félkor elment én meg háromnegyedig vártam rá...xDD de azért köszi mindenkinek...xP
2011. máj. 23. 16:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Ahha..te egy csomó üzit küldtél neki,de a buszmegálló mögött nem volt térerő.

Értem XDD

2011. máj. 23. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!