Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar velem találkozni?
van egy srác aki teccik és ugy nezett ki EDDIG h en is neki. multkor elhivott setalni de nem tudtunk menni sajnos mert esett az eso. mostmeg megigerte hogy megvar a buszmegalloban es onnan elmegyunk setalni. de nem jott. ott vartam ra kb 30 percet,de egyszeruen nem jott. mar egy csomo uzit kuldtem neki h hol van mert en mar ott varok ra meg minden. de nem valaszolt. miert csinalja ezt? pedig mindig olyan kedves velem. akkor miert nem akar velem talalkozni???
13L(a fiju 15)
A 18-as karika ellenére válaszolok.
Talált egy másik puncit,az elmaradt sétának köszönhetően.
ez még a dedós korszak, bár én ilyen fiatalon is betartottam az ígéreteimet mindig a találkáknál, de emlékszem, hogy sokan nem ilyen pontosak vagy éppen megfeledkeznek róla
lehet, hogy csak nem az a pontos minden találkára emlékező típus, így megfeledkezhetett róla, próbáld meg kideríteni, hogy így volt-e vagy pedig tényleg nem jössz-be neki lehet
Ahha..te egy csomó üzit küldtél neki,de a buszmegálló mögött nem volt térerő.
Értem XDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!